Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies to chyba najgorsze zwierzę jakie na tej Ziemi zaistniało. Marne, podstępne. Uzależnione od jadłodawcy. Szczekające i prężące się, ale tylko w otoczeniu "dużych pleców"... Realnie w świecie zwierząt bez wsparcia to totalne gówno...
To chyba jedyne zwierzę na świecie które może zabić na rozkaz człowieka
Też się zgadzam że najgorsze
dlatego kocham sadistic - gdzie indziej mógłbym zobaczyć psa przyczepionego do dupy misia, który włazi na drzewo, żeby piesio spadł i złamał kręgosłup
Ja ci powiem. Na instagramie. Właśnie tam widziałem ten film jakieś 3 dni temu
Ja ci powiem. Na instagramie. Właśnie tam widziałem ten film jakieś 3 dni temu
Lepsze są tylko przeklejki z kaotic 😀
Kurwa szczeka tam kilka psów, paru pedałów się wydziera. Miś się zachował jak mu instynkt nakazuje. Wolałbym zobaczyć jak rozszarpuje tego kundla, a później właściciela. Niestety mały misio brunatny, co on może.
Chciałbym zobaczyć jak za instynktem tem mały misio rozpruwa ci głupi ryj bo przechodziłeś szlakiem obok
Kurwa szczeka tam kilka psów, paru pedałów się wydziera. Miś się zachował jak mu instynkt nakazuje. Wolałbym zobaczyć jak rozszarpuje tego kundla, a później właściciela. Niestety mały misio brunatny, co on może.
Może wystarczy że jakiś znalazł by się w zasięgu jego pazurów mógł by nie być miły
Chciałbym zobaczyć jak za instynktem tem mały misio rozpruwa ci głupi ryj bo przechodziłeś szlakiem obok
Zgodnie z instynktem zostawił by twój głupi ryj i miał na ciebie wyjebane. Miśki nie atakują ludzi tak z dupy bez powodu. Tu go kurwy męczą. Rozumiem odjebać z daleka jednym precyzyjnym strzałem żeby się nie męczył.
Zgodnie z instynktem zostawił by twój głupi ryj i miał na ciebie wyjebane. Miśki nie atakują ludzi tak z dupy bez powodu. Tu go kurwy męczą. Rozumiem odjebać z daleka jednym precyzyjnym strzałem żeby się nie męczył.
Czy atakują czy nie, czy bez powodu czy mają powód zależy od charakteru. Widać żeś dopiero z pieluch wylazłeś i gówno wiesz o życiu jebany bambinowcu.
Czy atakują czy nie, czy bez powodu czy mają powód zależy od charakteru. Widać żeś dopiero z pieluch wylazłeś i gówno wiesz o życiu jebany bambinowcu.
Się znalazł dorosły, zarabiałem na życie i utrzymywałem rodzinę jak ty nosules pieluchę w zębach i na gówno papu wołałeś. Potrafię ubić i oprawić zwierzę. To że musisz je zabić nie oznacza, że masz je męczyc.Nie wiem o chuj ci chodzi.
zwierzęta kierują się instynktem nie charakterem. Czarne misie boją się wszystkiego i uciekają. To jest fakt. W polsce myśliwy ma obowizek odstrzelić dzikiego psa z miejsca. Z definicji bez smyczy jest dziki. Także nie bądź bambi i ognia w takie psy.
Zrobimy z niego psie curry.
Tluszcz się z kundla wygotuje
Będzie smalec z niego, chuje!
Się znalazł dorosły, zarabiałem na życie i utrzymywałem rodzinę jak ty nosules pieluchę w zębach i na gówno papu wołałeś. Potrafię ubić i oprawić zwierzę. To że musisz je zabić nie oznacza, że masz je męczyc.Nie wiem o chuj ci chodzi.
Ja pierdolę ile życiowych osiągnięć. Podetrzeć się też sam potrafisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów