Tak, to wszystko co tam widzicie to jest to samo. Każda z nich... i weź kurwa miej takiego sąsiada...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
AdminSzmata napisał/a:
jaki dzban
Ty jak sie zesrałeś to cie starzy wye....bali do lasu? Tepu chu......u to jest pies i sie wysrał tak samo tak ty matole wiec w cZym masz problem? Jesteś zjebem czy ki cholera bo nie widze związku między wysraniem psa a lizaniem mnie po ryju. Zaskocze cie matole. Twoja laska, o ile bedziesz taką miał , tez bedzie srała a zaraz po tym wzrobi ci gałe. N chyba że masz dmuchaną, to przepraszam. Chu...u
zyeb genetyczny
Ale jego laska po sraniu myje dupe, nie biega po placu z golymi stopami deptając w gównie a nawet tarzając sie w nim jak to w zwyczaju mają psy i nie wraca z tym do lożka. Kobieta też nie liże sobie dupy po sraniu ani nie wącha czyjejś dupy wkładając tam nos a późnoej liże ci ryja. Wasza logika pchlarzy jest mocno zjebana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów