Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapomnieliście chyba jaki to portal. Idźcie wylewać swoje żale gdzie indziej
Sadistic właśnie pokazał mi jak ludzie mają robioną wode z mózgu przez media i pseudo autorytety..... Bo teraz bycie zjebanym wielbicielem psów/kotów jest cool i na czasie i ludzie się prześcigają kto jest bardziej zjebany.. A pies to pies myślicie że będę beczał za swoim jak go samochód poerdolnie albo się zatruje..... Shit happens i chuj z nim do wora łopata i las
Jest jednak "tyciteńka" różnica między najpierw otłumanieniem, następnie zabiciem świni i na końcu upuszczeniem jej krwi w ciągu 3-5 minut, a skatowaniem psa i wywieszeniem go żywego za tylne łapy na kilka (a pewnie i znacznie więcej) godzin, żeby zdychał w męczarniach ociekając krwią.
Jesteś głupszy niż poligon... on był debilem, ale rozumiał (chyba - nie znam jego całej działalności na sadolu) chociaż, że zwierze zabija się tak szybko jak to możliwe i nie katuje się dla draki.
Masz rację różnica jest "tycieńka".
Sadistic właśnie pokazał mi jak ludzie mają robioną wode z mózgu przez media i pseudo autorytety..... Bo teraz bycie zjebanym wielbicielem psów/kotów jest cool i na czasie i ludzie się prześcigają kto jest bardziej zjebany.. A pies to pies myślicie że będę beczał za swoim jak go samochód poerdolnie albo się zatruje..... Shit happens i chuj z nim do wora łopata i las
W tym portalu chodzi o to żeby oglądać pojebane rzeczy, a nie być pojebanym: wypadki, okaleczenia itp.. Jest różnica między oglądaniem rozwalonego przez pociąg truchła czy jakichś praktyk sadomaso jeśli są z własnej woli. Ale jeśli kogoś jara znęcanie się nad bezbronnym stworzeniem: dzieckiem, osobą starszą , zwierzęciem to nie jest fajny, twardy i trzyma się norm portalu tylko pierdolnięty
W tym portalu chodzi o to żeby oglądać pojebane rzeczy, a nie być pojebanym: wypadki, okaleczenia itp.. Jest różnica między oglądaniem rozwalonego przez pociąg truchła czy jakichś praktyk sadomaso jeśli są z własnej woli. Ale jeśli kogoś jara znęcanie się nad bezbronnym stworzeniem: dzieckiem, osobą starszą , zwierzęciem to nie jest fajny, twardy i trzyma się norm portalu tylko pierdolnięty
Ty tu po prostu kurwa nie pasujesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów