18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman2 2022-07-24, 22:19 27
Uważam, że fakt, że te psy jeszcze chodzą po ziemi jest ostatecznym dowodem na to że tzw. system ma w dupie jednostki. Te psy są właśnie po to żeby się ich bać i żebyśmy mieli czego się bać. One są jak tygrysy z pakistańskiej dźungli. Gdyby system chciał żebyśmy się nie bali, to te psy należałoby zajebać podobnie jak ich właścicieli. Po prostu zajebać. Co do jednego. Koniec rasy. Rasobójstwo.
Zgłoś
Gunter88 2022-07-24, 22:21 12
Do czarnuchów strzleją bez ostrzeżenia, ale do psa nie bo kurwa psy są w domu xD
Zgłoś
chorym 2022-07-24, 22:25 4
piterzaut napisał/a:

Raz już komentowałem podobne zdarzenie. Pupilem to może być jamnik, york, sznaucer miniaturka. Nawet jak chapnie to nie narobi dużych problemów bo kieląchy krótkie i pysk słaby. A trzymanie takiego czegoś w chacie to jak spanie na beczce prochu z żarzącym się petem w łapie. I w dupie mam opinie pieskowych onanistów.

pierdolisz glupoty mam staffika co uwielbia wszystkie dzieci moga go ciagnac za uszy i inne widzimisie a jedyna osoba ktora upierdolil to byl murzyn w kapturze co wyciagnal do niego lapy bez pytania i za to dostal 3kg kurwa kosci i mogl spac na kanapie przez tydzien, koty tez by wpierdolil bo przychodzily mi do ogrodu sie walic na plocie to jak raz go wypuscilem to reszta to historia nie zapominajac ze po akcji dostal kolejne 3kg kosci essa
Zgłoś
psotna_cipka 2022-07-24, 22:27 3
Przetopić na smalec kundla na małym ogniu. Pychota
Zgłoś
RYHOO 2022-07-24, 22:36
~Angel napisał/a:

W sumie i tak brzydka była

może dobrze opierdalała
teraz raczej już nie da rady
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-07-24, 22:36 3
~Angel napisał/a:

NIe , brzydka tylko nieumalowana
Zgłoś
ktototakianunaki 2022-07-24, 22:43 2
dominik267 napisał/a:

Nawet wrogom bym nie życzył czegoś takiego .

a ja tam zycze swoim wrogom zeby ich pogryzly pitbulle. zycze rowniez zeby takie psy pogryzly swoich wlascicieli.
Zgłoś
Kriski 2022-07-24, 22:44 46
chorym napisał/a:

pierdolisz glupoty mam staffika co uwielbia wszystkie dzieci moga go ciagnac za uszy i inne widzimisie a jedyna osoba ktora upierdolil to byl murzyn w kapturze co wyciagnal do niego lapy bez pytania i za to dostal 3kg kurwa kosci i mogl spac na kanapie przez tydzien, koty tez by wpierdolil bo przychodzily mi do ogrodu sie walic na plocie to jak raz go wypuscilem to reszta to historia nie zapominajac ze po akcji dostal kolejne 3kg kosci essa

Rozumiem że razem macie tyle IQ co u sierścia w pysku zębów?
Zgłoś
ktototakianunaki 2022-07-24, 22:46 14
chorym napisał/a:

obudz sie mlody
Zgłoś
bardak 2022-07-24, 22:49
To jest USA, czemu jeszcze w łeb sobie nie strzeliła. Współczuć chłopakowi.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2022-07-24, 22:49 9
chorym napisał/a:

mam staffika

pobrałeś już bilet na utylizację tego ścierwa?

Kriski napisał/a:

Rozumiem że razem macie tyle IQ co u sierścia w pysku zębów?

ale są dysproporcje w szczegółowym podziale tej sumy na poszczególne osobniki.
Zgłoś
Andrzejas 2022-07-24, 23:08 1
A ja wszystkim Wam życzę, żeby Was psy gryzły, moi mili!
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-07-24, 23:09 4
Anoreksja, trzymanie burków w domu - totalne niedojebanie umysłowe. Burek to na łańcuchu i kopa mu na łeb z gumiaka co drugi dzień, żeby chujowi za wesoło nie było.
Zgłoś
p................k 2022-07-24, 23:10 18
chorym napisał/a:

Dobrze, że dodałeś to "essa" na końcu to przynajmniej wszyscy wiemy, którą grupę społeczną reprezentujesz
Zgłoś
Z................w 2022-07-24, 23:15 3
Angel napisał/a:

Odezwał się Pan Pierdolec
jak jakaś kobieta nie jest w twoim guście to zamknij ryja chamie,
napewno wpadnie nie jednemu w oko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem