18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JebacPis100procent 2022-07-25, 5:59
KapejloneK napisał/a:

Anoreksja, trzymanie burków w domu - totalne niedojebanie umysłowe. Burek to na łańcuchu i kopa mu na łeb z gumiaka co drugi dzień, żeby chujowi za wesoło nie było.

O! I to rozumiem! Mój człowiek.
Zgłoś
Kutasiarz 2022-07-25, 6:11 1
Ale ją pozszywali na odpierdol
Zgłoś
racing 2022-07-25, 7:51 2
Dlatego ja posiadam labradora biszkoptowego. Bardziej prorodzinnych psów nie ma. W dodatku jest dość spory i potrafi szczekać, więc funkcję odstraszania obcych osób spełnia doskonale. Dodatkowo na bramie uczepiłem tabliczkę "UWAGA GROŹNY PIES" i już nikt mi na podwórko nie włazi...
Zgłoś
PabloSkills 2022-07-25, 8:02
To jej buźkę wymodelował, teraz już każdy się będzie za nią oglądał. Nie to co do tej pory. A swoją drogą dobrze, że mam papugi. Mam nadzieję, że mnie nie ojebią.
Zgłoś
ra0mir 2022-07-25, 8:08
racing napisał/a:

Dlatego ja posiadam labradora biszkoptowego. Bardziej prorodzinnych psów nie ma. W dodatku jest dość spory i potrafi szczekać, więc funkcję odstraszania obcych osób spełnia doskonale. Dodatkowo na bramie uczepiłem tabliczkę "UWAGA GROŹNY PIES" i już nikt mi na podwórko nie włazi...

Też miałem tylko czarnego, w nocy jak Rottwailer wyglądał
Zgłoś
~Angel 2022-07-25, 8:09
Ukasz995 napisał/a:

Ale przed ruchał by. A teraz to tylko śmietnik!

Przecież cipy nie odgryzł

Zgłoś
C................n 2022-07-25, 8:53
Szczyt marzeń każdego małego człowieka: posiadać psa, który może być groźny.

Nauczylibyście się sami się nie bać, bo nie ma czego... a nie, stop, przepraszam Zapomniałem, że jak się ma za kołnierzem, to się człowiek boi
Zgłoś
Alonso 2022-07-25, 9:43
Mam nadzieję, że nikt nie wyskoczy z pomysłem kupna jej pieska na urodziny.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-07-25, 9:52
dominik267 napisał/a:

Nawet wrogom bym nie życzył czegoś takiego .

Bez przesady, na kacapów to bym poszczuł

bardak napisał/a:

To jest USA, czemu jeszcze w łeb sobie nie strzeliła. Współczuć chłopakowi.

To jest USA - kilka operacji plastycznych i będzie jak nowa
Zgłoś
Kherdar 2022-07-25, 10:03 3
Wy to kurwa widzę wszyscy bardzo anty do psów ale wystarczy wiedzieć, że pies to nie zabawka. Każdy pies ma inne potrzeby zarówno co do miejsca jakiego potrzebuje, czasu jaki trzeba mu poświęcić, czy odpowiedniego treningu. Jak jakaś ameba bierze psa typowo obronnego, który potrzebuje odpowiedniego treningu a później nie daje kompletnie jebania o to co się z psem dzieje to ciężko się dziwić. Mój kumpel ma 2 dogi argentyńskie (suka starsza jest już u niego około 10 lat) i rottweilera i dzięki odpowiedniemu szkoleniu psy bawią się z dziećmi i nikt się o nic nie boi. Z drugiej strony moja ciotka ma rottweilera, którego szkolenie zaniedbał mój zjebany brat cioteczny i teraz ciotka boi się go nawet karmić (psa nie brata) bo nie wiadomo co mu odjebie. Rada jest prosta jak ktoś nie ma czasu na psa niech go sobie nie kupuje, w sumie to trochę podobnie jak z dziećmi jak się ich nie wychowa tylko puści samopas to rosną zjeby, które tylko do utylizacji się nadają.
Zgłoś
Jak cipa nie wygryziona to dobrze a co do tej pojebanej rasy powinni to odstrzeliwać obligatoryjnie

racing napisał/a:

Ja tam mam owczarka niemieckiego.Groznie to tylko wygląda bo jest mocno wyrośnięty ok 47kg
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2022-07-25, 11:13
Dziwne, że to w tv puścili ale nasze 500 plusy też lubią takie psy i mieszkają w kawalerce 7 osób i 3 psy gorzej jak cyganie albo murzyni. Raz miałem akcję jak pitbull w ośrodku wypoczynkowym kota zaatakował a ja tam na grillu byłem, no i strach był trochę ale złapałem kurwę jebnalem o ziemię i wrzuciłem do jeziora. Kot i pies przeżyli a właściciele spierdolili swoim passatem TDI.
Zgłoś
skurwyvij 2022-07-25, 12:27
bardzo dobrze, to nagroda za glupote, kto normalny idzie komus pilnowac pittbula i owczarka biegajacego luzem po domu
Zgłoś
0rion 2022-07-25, 12:41
pytanie tylko czemu byla naga jak ja wynosili? moze chciala wyruchac kundla i sie wkurwil bo jakos niechce mi sie wierzyc ze zdarl z niej cale ubranie lacznie z gacmi i skarpetuchami lol tak czy siak do odjebania na miejscu kilofem zeby cierpialo bydle tfu.
Zgłoś
Brind'amour 2022-07-25, 15:26
Miłem amstaffa, teraz mam staffika. Nigdy nie warknał na człowieka. Dla mnie to tak jak z ludźmi którzy wychowują się w chujowych warunkach.
Szansa ze będziesz zabójca z manaus jest większa niż zabójca z sosnowca ;p Jeśli ktoś wie jak wychowywać tą rasę pewnie tez zmniejsza szanse na ugryzienie człowieka.

Na osiedlu mam babę co jej maltanczyk 2 razy ugryzł mnie w kostkę. Wiec różnica jest tylko taka ze ty psy są silniejsze. Może się mylę ale mam na to wyjebane. Nie pozwalam ludziom obcym dotykać moje psy.

Pies zabójca pozdrawia

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem