Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anoreksja, trzymanie burków w domu - totalne niedojebanie umysłowe. Burek to na łańcuchu i kopa mu na łeb z gumiaka co drugi dzień, żeby chujowi za wesoło nie było.
O! I to rozumiem! Mój człowiek.
Dlatego ja posiadam labradora biszkoptowego. Bardziej prorodzinnych psów nie ma. W dodatku jest dość spory i potrafi szczekać, więc funkcję odstraszania obcych osób spełnia doskonale. Dodatkowo na bramie uczepiłem tabliczkę "UWAGA GROŹNY PIES" i już nikt mi na podwórko nie włazi...
Też miałem tylko czarnego, w nocy jak Rottwailer wyglądał
Ale przed ruchał by. A teraz to tylko śmietnik!
Przecież cipy nie odgryzł
To jest USA, czemu jeszcze w łeb sobie nie strzeliła. Współczuć chłopakowi.
To jest USA - kilka operacji plastycznych i będzie jak nowa
Dlatego ja posiadam labradora biszkoptowego. Bardziej prorodzinnych psów nie ma. W dodatku jest dość spory i potrafi szczekać, więc funkcję odstraszania obcych osób spełnia doskonale. Dodatkowo na bramie uczepiłem tabliczkę "UWAGA GROŹNY PIES" i już nikt mi na podwórko nie włazi...
Ja tam mam owczarka niemieckiego.Groznie to tylko wygląda bo jest mocno wyrośnięty ok 47kg
Szansa ze będziesz zabójca z manaus jest większa niż zabójca z sosnowca ;p Jeśli ktoś wie jak wychowywać tą rasę pewnie tez zmniejsza szanse na ugryzienie człowieka.
Na osiedlu mam babę co jej maltanczyk 2 razy ugryzł mnie w kostkę. Wiec różnica jest tylko taka ze ty psy są silniejsze. Może się mylę ale mam na to wyjebane. Nie pozwalam ludziom obcym dotykać moje psy.
Pies zabójca pozdrawia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów