Bybee , Tennessee . Pies się wylizał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Bybee , Tennessee . Pies się wylizał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tu jest troche impas, pies robi to co ma robic, dla tego co go karmi. Najgorzej jesli to tylko zgloszenie, nic nie udowodnia, a pies odstrzelony... :/
O jebany w banie od razu, twardy ziomek. Ja to chyba bym jednak gdzieś najpierw obok strzelił ale no nic. W kojcu mógł siedzieć i nie cwaniakować
Jebana policyjna kurwa
Jebany skurwysyn. Kurwa każdego czarnucha smolucha jebią taserem ale psa musiał odjebac? Mam nadzieję że kiedyś jakis czarny gangus odpierdoli tej zgniłej policyjnej pizdzie bachora albo starą... a ty psotna_cipko weź wynysl w koncu cos nowego bo jesteś jak jebany wrzód na twojej syfiastej dupie.
PimpMyDick napisał/a:
Zajebiste prawo - wbijasz jako policjant komuś na podwórko, pies atakuje bo broni i do tego kurwa jest, a ty możesz odjebać burka bez konsekwencji bo atakował. To na chuj właził? Mógł się wycofać do radiowozu albo nie wiem, gazem psiknąć. Teraz mu odjebać na jego podwórku psa albo kidsa bo wkurwiają. Sami prowokują do takiego gówna.
Raczej przyjechał z interwencją, to jedno. Na otwartym, nieogrodzonym terenie pies nie powinien tak hasać bo jak zaatakuje kogoś przechodzącego ulicą albo bombelka na rowerze to co wtedy?
Właściciel powinien zareagować na szczekanie psa, ale pewnie był zajęty paleniem cracku albo inną rozrywką.
Fakt, że policjant mógł strzelić w ziemię aby go odstraszyć zamiast od razu w psa. Tym bardziej, że ten nie był jakoś wybitnie agresywny i pewnie od huku wystrzału by spierdolił. Nie wspominając o zwykłym gazie pieprzowym, który na psy jest wyjątkowo skuteczny z racji wrażliwego zmysłu węchu
maxkulczyk napisał/a:
Nauczy się trzymać w chacie albo kojcu
Jak się włazi na nie swoją posesję, to powinien zostać zagryziony. Tyle w temacie.
Ależ satysfakcjonujący widok i dźwięk. Od razu się ton kundlowi zmienił
Cephelion napisał/a:
Śląski pies - słychać po akcencie !
A potem "jo nie chcioł"
Ty jesteś pies Gorolu jebany
ale Bobik chciał się tylko przywitać.
Tylko pies ucierpiał bo się chujkowi zachciało na czyjąś posesję wchodzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów