Na chuj to trzymać pod dachem?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Coś takiego powinno się hodować jako pokarm dla węży i innych tropikalnych gadów!!!
NiemiecWaszPan napisał/a:
Ale bym kopa wypierdolił temu szczurowi!
Nikt nie pytał co byś chciał zrobić swojemu ojcu.
NiemiecWaszPan napisał/a:
Ale bym kopa wypierdolił temu szczurowi!
To gówienko kosztuje kilka tysięcy zł. Kopniesz takiego gnoja i cię właściciel oskarży o zwrot kosztów.
Jak już chcesz kopnąć takiego szczurka, to właścicielowi też trzeba wyłączyć wizję i fonię na kilkanaście minut.
Po komentarzach stwierdzam śmiało że większość z was to buraki i niedorozwoje. Jest to pies tylko ale mały, taka rasa. Wy to macie klapki na oczach jak nic, poza owczarkiem nie ma już żadnych psów. Dużo się nie różnicie od moherów, ten sam tok myślenia i klapki na oczach.
GangTrap napisał/a:
Po komentarzach stwierdzam śmiało że większość z was to buraki i niedorozwoje. Jest to pies tylko ale mały, taka rasa. Wy to macie klapki na oczach jak nic, poza owczarkiem nie ma już żadnych psów. Dużo się nie różnicie od moherów, ten sam tok myślenia i klapki na oczach.
Nie, poprostu nie lubimy tej malej pokracznej karykatury psa.
Z mężczyznami jest tak samo. Kurduple zawsze są najgłośniejsi, żeby ktoś ich w ogóle zauważał.
Psy pokroju york/chichuaua (czy jak to się pisze), mają ten sam problem co pit bulle i amstaffy. Tak jak te drugie, ze względu na wygląd, bierze w większości patola, która ma dużo w łapie, a niekoniecznie w głowie, tak te pierwsze biorą przede wszystkim "szanowni państwo", co chcieliby mieć psa w domu, ale tak nie do końca. Więc mają takie małe gówno, które - przez swoją wielkość, a w zasadzie małość - boi się wszystkiego, a wyraża to poprzez agresję. Szanowni państwo, oczywiście nie reagują, na behawiorystę szkoda zachodu, a przecież żadnych poradników nie będą szukali na youtube. Poza tym, każdy spacer tylko na smyczy, a w domu to pies ma spać, no i ewentualnie żreć, jak zasłuży.
Do mojego psa na spacerze, nie rzuca się malamut 50 kg, kilka owczarków niemieckich, rottweiler, czy doberman. Nie rzucają się też "charakterne" rasy, jak terriery, czy np akity i shiby. Rzuca się jeden pit bull typowego patusa i dwa yorki "szanownego państwa", razem z "szanownym państwem": "jak to taki pies nie na smyczy? No nie na smyczy, uber spokojna suczka, 15 kg żywej wagi. Biegnie do tych idiotów merdając ogoenem, a te małe szczury szapią, warczą, szczekają." Szanowni państwo" także, ale po ludzku, no i bez smyczy. Pies 30 metrów dalej, a ci od razu podnoszą te warkoczące chuj-wie-co. Później, tak samo jak u dzieci, których rodzice o wszystko się bali i wszystkiego zabraniali, te psy też się wszystkiego boją i od razu się bronią, właśnie szczekaniem, warczeniem i gryzieniem.
Do mojego psa na spacerze, nie rzuca się malamut 50 kg, kilka owczarków niemieckich, rottweiler, czy doberman. Nie rzucają się też "charakterne" rasy, jak terriery, czy np akity i shiby. Rzuca się jeden pit bull typowego patusa i dwa yorki "szanownego państwa", razem z "szanownym państwem": "jak to taki pies nie na smyczy? No nie na smyczy, uber spokojna suczka, 15 kg żywej wagi. Biegnie do tych idiotów merdając ogoenem, a te małe szczury szapią, warczą, szczekają." Szanowni państwo" także, ale po ludzku, no i bez smyczy. Pies 30 metrów dalej, a ci od razu podnoszą te warkoczące chuj-wie-co. Później, tak samo jak u dzieci, których rodzice o wszystko się bali i wszystkiego zabraniali, te psy też się wszystkiego boją i od razu się bronią, właśnie szczekaniem, warczeniem i gryzieniem.
Zawsze mnie zadziwia że im mniejszy pies tym bardziej jest pierdolnięty. A ta rasa to w ogóle jakaś pierdolnięta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów