...czyli jak wkurzyć psa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wy sie lepjej przypatrzcie jaki sztywny plastikowy ogon ma ten pies Kurwa prosty jak sosna
czemu oni nie umieją nawet wydobyć z tej wuwuzeli porządnego pierdolnięcia?
jak ja pływałem kajakiem i na zakręcie się pierdolnie długi sygnał to wszystkie jachty od razu spierdalają
jak ja pływałem kajakiem i na zakręcie się pierdolnie długi sygnał to wszystkie jachty od razu spierdalają
Jebac czarnych dzikusow !
[img:1d7710a8c5]http://iv.pl/images/15338728428383617213.gif[/img:1d7710a8c5]
jedyny fajny moment to jak się koleś wyjebał na kafelki i jak potłukł ramkę od obrazu żyrafą. no i to, że jest głupszy od tej trąby jest fajne.
ja pierdole... cos mnie chyba ominelo... bo sie kurwa zastanawiam od kiedy trabki odpustowe nazywa sie "wuwuzelami"???
Ewryłan hejts wuwuzeeeeeela padłem
ale świr, ten śmiech na końcu to na prawdę psychiczny...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów