Jak możesz porównywać psiarzu lizanie cipy kobiecie, z byciem oblizanym po pysku przez psa, co zeżarł wcześniej gówno, albo wylizał sobie dupę?
ja tam nie wiem jakie macie psy na wsi i czemu ich nie karmicie ze musi jesc gowno ale moje psy nigdy gowien nie jadly...
chyba ze to resztki z waszego obiadu
myslisz ze z psem sie ciagnie sline na przywitanie albo dla zabawy czy co?
oj wy wiejskie parchy dla ktorych to tylko kawal szczekajacego miesa na lancuchu szkoda mi waszej glupoty a zapewne jestescie wyborcami pisu bo to ten wlasnie elektorat wiejski
Asuritta jebany deklu ja bym cie wzial i cial zyletka oraz sypal sola. zycze ci zebys ty tez tak skonczyl jak pisales. jakbys mieszkal blisko mnie to sam bym cie utopil. i to w swoim klozecie. tepic to trzeba takich ludzi jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie zesraj się, internetowy napinaczu.
Psy należy tępić jak szczury za zanieczyszczanie środowiska człowieka, roznoszenie najgorszegosyfu, zagrożenie pogryzieniem i chorobami z tego wynikającymi... kto ma psa w domu mieszkaniu aucie jest idiotą śmierdzącym brudasem. Który dla swojej frajdy męczy zwierze po ma jakieś spierdolenie umysłowe trzymać pasożyta z pasożytami który nic nie daje tylko sra szcza gryzie i jebie się a szczeniaki potem na ulice lub topić trzeba
PS: Kot łapie gryzonie , kura daje jajka , krowa mleko i mięso, a psy kurwa co masę filmów zoofili?! bo cipa swędzi?! lub filmiki ze srania lub gryzienia
a ty po chuj żyjesz? czemu starzy nie wyjebali cię do śmieci?
Asuritta
ja nie wiem, jakie ty miałeś psy, lecz zawsze się mówiło, że pies jest jak zwierciadło, które odbija właściciela psa.
poza tym współczuję dzieciom, które mają z tobą do czynienia.
Psy należy tępić jak szczury za zanieczyszczanie środowiska człowieka, roznoszenie najgorszegosyfu, zagrożenie pogryzieniem i chorobami z tego wynikającymi... kto ma psa w domu mieszkaniu aucie jest idiotą śmierdzącym brudasem. Który dla swojej frajdy męczy zwierze po ma jakieś spierdolenie umysłowe trzymać pasożyta z pasożytami który nic nie daje tylko sra szcza gryzie i jebie się a szczeniaki potem na ulice lub topić trzeba
PS: Kot łapie gryzonie , kura daje jajka , krowa mleko i mięso, a psy kurwa co masę filmów zoofili?! bo cipa swędzi?! lub filmiki ze srania lub gryzienia
Ty tez jesteś tego typu pasożytem i jakoś nikt cię nie tepi,chociaż należałoby.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów