Piesek kurwa na wczasach w Ciechocinku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up
nie mozna, musimy to zglosic do prokuratury i green pejsów
nie mozna, musimy to zglosic do prokuratury i green pejsów
ale pener w huj:)
Zajebisty patent!
Od dzisiaj zamiast walczyc z kundlebedemu maryhy dosypywal do zarcia!
Dzieki za mega pomysl!
Od dzisiaj zamiast walczyc z kundlebedemu maryhy dosypywal do zarcia!
Dzieki za mega pomysl!
Korliki napisał/a:
hardcore piana w oczy
miałeś psa? kąpałeś go z szamponem dla psów? Ja tak. Nigdy nie wył, nie gryzł, nie piszczał itd. kiedy miał pianę na pysku/oczach (przypadkowo, czasami). Psie szampony różnią się od naszych.
Tylko psa szkoda, jak dostanie pierdolnego zapalenia w uszach. Jak woda im wleci raz na jakiś czas to nic się nie powinno stać, ale jak psa tak myją co tydzień dwa no to sorry - problemy gotowe i to dotyczy każdej rasy z oklapłymi uszami.
pies jest kapany bo będzie pania domu posuwał
Kurwa ludzie co wy pierdolicie, przecież psy (nie jestem pewien czy wszystkie, czy tylko niektóre rasy) mają coś w stylu "błony" na oczach. Dzięki temu mogą np. nurkować z otwartymi oczami. To chyba logiczne, że jak np. rzucasz psu piłkę do basenu to nie będzie jej szukał po węchu -.-'
nie mozna myć uszu ale chyba jak pies wpada se popływać do jeziora to raczej sra na to co mówią ekolodzy o jego uszach
Mój labrador ma tak samo, jak zobaczy wodę, nie ma bata żeby do niej nie wskoczył, nie zanurkował a po wszystkim musi wbiec w tłum i wszystkich upier*olić
Krowy hodowane na wołowinę Kobę też się masuje przed ubojem...
Smacznego
Smacznego
Na pieski to jest zbiorczy a filmik już BYŁ!!!!
sadistic.pl/psy-pieski-pieseczki-temat-zbiorczy-vt35883,435.htm990423
sadistic.pl/psy-pieski-pieseczki-temat-zbiorczy-vt35883,435.htm990423
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów