📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Beagle te chujki wszystko wpierdola co maja w zasiegu wieczne nie nażarte ścierwa.
Jak pies głodny to i góry przeniesie
@Avalanger
Rezerwa żarcia? Dla beagla? Masz na myśli samonapełniającą się w nieskończoność miskę?
Mam psicę beagla. Inteligentna bestia, ale ma kompletnego jobla na żarcie, jak każdy bigiel zresztą. Sytuacja, kilka lat wstecz. Moja mama zostawiła paczkę cukierków na stole i na chwilę wyszła do kuchni. Jak wróciła zobaczyła papierki rozpierdolone po całym pokoju i naszą bestie, która zręcznie odwijała sobie kolejnego cukierka z papierka Czasami chuj strzela takie to hałaśliwe, ale nie zamieniłbym na żadną inną rasę!
Rezerwa żarcia? Dla beagla? Masz na myśli samonapełniającą się w nieskończoność miskę?
Mam psicę beagla. Inteligentna bestia, ale ma kompletnego jobla na żarcie, jak każdy bigiel zresztą. Sytuacja, kilka lat wstecz. Moja mama zostawiła paczkę cukierków na stole i na chwilę wyszła do kuchni. Jak wróciła zobaczyła papierki rozpierdolone po całym pokoju i naszą bestie, która zręcznie odwijała sobie kolejnego cukierka z papierka Czasami chuj strzela takie to hałaśliwe, ale nie zamieniłbym na żadną inną rasę!
Musiał przesiadywać z panią długo w kuchni
Inteligencja dorosłych psów ponoć dorównuje inteligencji człowieka w wieku 3-4lat.
Miałem napisać komentarz ale rozwinąłem liste komentarzy i widzę że wszyscy pomyśleli już podobnie ,, Mądry pies.''
A to moja labradorka kombinatorka.
Nałogowo wpieprza chleb z chlebaka a już rekord padł na święta jak zniknęła blacha sernika
youtube.com/watch?v=RRqfpb6gwCo
Akcja od 1:05
Nałogowo wpieprza chleb z chlebaka a już rekord padł na święta jak zniknęła blacha sernika
youtube.com/watch?v=RRqfpb6gwCo
Akcja od 1:05
Labradory i beagle to rasy wiecznie głodne;) Przy moim psie nie wolno zostawić żadnego żarcia na blacie w kuchni, bo zawsze zniknie w odchłaniach psiej paszczy. A jako bonus zajebie zawsze nóż, którego używano do zrobienia wyżej wspomnianego żarcia i popierdala z nim w pysku jak psi ninja ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów