Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety widziałem to wczesniej.
Po drugie sobaki nie są takie głupie nawet jak śpia. wyjatek jak na siłe wlejesz im sporo alku na siłe. Bo noalnie p[ies wódy czy wina nie wypije. czasami wypije wygazowane piwo albo zje pijackie zygowiny i sie trochę ulula.
Co innego jak wlejesz w niego na siłe wysokoprocentowy alkohol, wtedy jest spora szansa ze najebany połozy się na drodze i samochód go przejedzie. Wiem bo sprawdzone.
Nie są głupie? Ja widziałem na własne oczy jak pies wpadł prosto pod samochód i jeszcze drugi go poprawił
Szedł sobie chodnikiem i nagle stwierdził, że przejdzie sobie na drugą stronę ulicy, chuj tam że auta rozpędzone
Nie są głupie? Ja widziałem na własne oczy jak pies wpadł prosto pod samochód i jeszcze drugi go poprawił
Szedł sobie chodnikiem i nagle stwierdził, że przejdzie sobie na drugą stronę ulicy, chuj tam że auta rozpędzone
Psy nie potrafia oszacować prędkości, ale jeżeli zblizałby się do niego duzy, głosny walec to by uciekł.
Oczywiście jak chcesz sie pozbyć psa to wyprowadzasz go na ruchliwą drogę i po sprawie. Głupie pchlarze mysla ze dogonia ciężarówkę i wpadaja pod tylne koła.
Up:poligon6
Niestety widziałem to wczesniej.
Po drugie sobaki nie są takie głupie nawet jak śpia. wyjatek jak na siłe wlejesz im sporo alku na siłe. Bo noalnie p[ies wódy czy wina nie wypije. czasami wypije wygazowane piwo albo zje pijackie zygowiny i sie trochę ulula.
Co innego jak wlejesz w niego na siłe wysokoprocentowy alkohol, wtedy jest spora szansa ze najebany połozy się na drodze i samochód go przejedzie. Wiem bo sprawdzone.
Sorry chyba psa patola nie miałeś. Koleżki pies opierdalał 4 piwa a potem spał jak dzidzia. A pies sąsiadów wódę z michy chlapał jak Bułgarska prostytuta kiełbachy przy drodze.
Sorry chyba psa patola nie miałeś. Koleżki pies opierdalał 4 piwa a potem spał jak dzidzia. A pies sąsiadów wódę z michy chlapał jak Bułgarska prostytuta kiełbachy przy drodze.
No wlaśnie nie wiem co źle zrobiłem. Jednego od młodego przyzwyczajałem do piwa ale jak dorósł został abstynentem czym niesamowicie mnie wkurwił, dodam że pływakiem tez był złym. Z resztą kto umie pływać w worku .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów