Treściwe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ktoś kto sklecił to muzyczkę był chyba głuchoniemy i kierował się przeczuciem
"you never kill me alive" ma typ racje , nie żywego już chyba nie zabije
komu się chce robić takie rzeczy ? kto się bawił animacją to wie że taki filmik to w uj roboty, a nic się z tego nie ma
szkaru, ma się z tego satysfakcję
tydzień wyczekiwania na sadolu oglądając smutne filmiki z krzyżem lub panią JABBA ze starwarsów i nagle jest Perełka
o kurw... to jest piekne.
Cudowne
o kurw... to jest piekne.
Cudowne
kurwa, uwielbiam takie filmy, kiedy to gościu w rytmie mojej ulubionej muzyczki rozwala wszystkich w koło z wiecznym uśmiechem na twarzy
@ ciekawy gust masz.
przeczytalem komenty i piszecie ze niby fajne i tydzien wyczekiwania na cos takiego
wiec przewinalem dalej, daje play i widze niby krew
a co to kurwa jakis kącik anime? taki sadyzm to se w dupe wsadzcie
wylaczylem
przeczytalem komenty i piszecie ze niby fajne i tydzien wyczekiwania na cos takiego
wiec przewinalem dalej, daje play i widze niby krew
a co to kurwa jakis kącik anime? taki sadyzm to se w dupe wsadzcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów