Treściwe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś kto sklecił to muzyczkę był chyba głuchoniemy i kierował się przeczuciem
"you never kill me alive" ma typ racje , nie żywego już chyba nie zabije
@up
serio, serio?
serio, serio?
komu się chce robić takie rzeczy ? kto się bawił animacją to wie że taki filmik to w uj roboty, a nic się z tego nie ma
szkaru, ma się z tego satysfakcję
tydzień wyczekiwania na sadolu oglądając smutne filmiki z krzyżem lub panią JABBA ze starwarsów i nagle jest Perełka
o kurw... to jest piekne.
Cudowne
o kurw... to jest piekne.
Cudowne
kurwa, uwielbiam takie filmy, kiedy to gościu w rytmie mojej ulubionej muzyczki rozwala wszystkich w koło z wiecznym uśmiechem na twarzy
@ ciekawy gust masz.
ogladalem kawalek
wylaczylem
przeczytalem komenty i piszecie ze niby fajne i tydzien wyczekiwania na cos takiego
wiec przewinalem dalej, daje play i widze niby krew
a co to kurwa jakis kącik anime? taki sadyzm to se w dupe wsadzcie
wylaczylem
przeczytalem komenty i piszecie ze niby fajne i tydzien wyczekiwania na cos takiego
wiec przewinalem dalej, daje play i widze niby krew
a co to kurwa jakis kącik anime? taki sadyzm to se w dupe wsadzcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów