📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Novotko ohoo ! Kozak Internetowy detected !
Na prawdę się sracie o tego psa, to jest w końcu Sadistic, a nie bajka o Kotku Filemonku. Chyba, że portal już stracił swoje znaczenie i stanie się kolejnym komercyjnym ścierwem.
Na prawdę się sracie o tego psa, to jest w końcu Sadistic, a nie bajka o Kotku Filemonku. Chyba, że portal już stracił swoje znaczenie i stanie się kolejnym komercyjnym ścierwem.
@up, idź wyskocz z okna, zrób przysługę dla ludzkości.
o bosheee,jakie smutne. Jak ja płaczę... a nie,czekaj,ni huja.. czas pociagnać do odpowiedzialnosci administracje tej i innych drog w takim stanie. A gdyby to dziecko sie wywrociło i utopiło w "asfalcie "?
A ja powiem tak. Bo sadol sadolem ale zwierząt szkoda. Jakiś kurwa poziom musi być.
A jak ktoś chce zabłysnąć i pisze szkoda że uratowali to ja pierdole.
A jak ktoś chce zabłysnąć i pisze szkoda że uratowali to ja pierdole.
pakicito napisał/a:
gorąco jest, nic nie stoi na przeszkodzie na materiał własny
tylko pamiętaj, żeby zabrać kamerzystę
Taaa,tego tylko brakowało, drogi z pustaków...
Spiritus_Sancti napisał/a:
Jeśli takie coś cie rajcuje, nie jesteś "sadolem" [ cokolwiek to oznacza w twoim zrytym łbie...] tylko debilem...
Czy w tym kraju wszystko musi być najchujowsze i najgorszej jakości?
o kurwa . biedny bidulek
Olcikk napisał/a:
Mógł zdechnąć, nienawidzę kundli.
Na szczęście nie każdemu ojciec w dzieciństwie wchodził do łazienki.
nie jest źle wykonana przy 45, 50 do słońca to jajko na masce samochodu usmażysz i po to są drzewa między innymi wzdłuż dróg aby padał cień i asfalt się nie roztapiał
pakicito napisał/a:
gorąco jest, nic nie stoi na przeszkodzie na materiał własny
tylko pamiętaj, żeby zabrać kamerzystę
Hmmm mówisz, żeby wtopić psa sąsiada w asfalt? Uważaj lepiej na ekologów, za takie teksty w dzisiejszych czasach można słono zapłacić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów