Wchodząc do domu u kogoś kto trzyma zwierzęta zawsze czuć ich zapach ale to kurwa zawsze a jak pies jest stary albo kotek ma kuwetę to jebie okrutnie, domownicy są przyzwyczajeni tak jak palacze i tego nie czują, ja za to czuję obrzydzenie
Bo ludzi pojebało. Psy i koty były od pilnowania gospodartw, ale ludzie zaczęli je trzymać w domu. Biedne zwierzaki męczą się w kilku pokojach, bo właściciele ubzdurali sobie, że trzeba mieć w mieszkaniu zwierzątko. Szczyt debilizmu. Chomika niech sobie kupią zamiast meczyć biedne zwierzęta, które powinny biegać po podwórku.
Wchodząc do domu u kogoś kto trzyma zwierzęta zawsze czuć ich zapach ale to kurwa zawsze a jak pies jest stary albo kotek ma kuwetę to jebie okrutnie, domownicy są przyzwyczajeni tak jak palacze i tego nie czują, ja za to czuję obrzydzenie
Wchodząc do ciebie do domu tez jebie kiepami , brudnymi skarpetami i potem. Pozdrów mamę
A tak na serio to chuja wiesz i tyle, o psa się dba, a tak na marginesie, starośc cie doścignie i tez będziesz jebał jeszcze gorzej niż te zwierzaki, a najgorsze ,że nie będziesz tego świadomy, poza tym wolę trzymać w domu psa niż spierdolonych ludzi, którzy wpierdalają swój świński ryj w cudze sprawy no i więcej empatii mam do zwierzaków niż ludzi i jebie mnie wasze zdanie w tej kwestii
Wchodząc do ciebie do domu tez jebie kiepami , brudnymi skarpetami i potem. Pozdrów mamę
A tak na serio to chuja wiesz i tyle, o psa się dba, a tak na marginesie, starośc cie doścignie i tez będziesz jebał jeszcze gorzej niż te zwierzaki, a najgorsze ,że nie będziesz tego świadomy, poza tym wolę trzymać w domu psa niż spierdolonych ludzi, którzy wpierdalają swój świński ryj w cudze sprawy no i więcej empatii mam do zwierzaków niż ludzi i jebie mnie wasze zdanie w tej kwestii
Ciekawe, że maniacy odzwierzęcych pozostałości w swoim domu zawsze mają 3 cechy wspólne:
- Jakakolwiek wrócenie uwagi, że zwierzęta w domu generują zapach, sierść, ślinę i gówno, od razu reagują inwektywami
- zwierzęta są lepsze od ludzi / krzywda ludzi mnie nie rusza, ale ojej pieskowi się ała stało
- chuja wiesz
Tyle jest z wami rozmowy.
Przecież wszystkie te zjeby trzymające inwentarz w domu lubią zapach i obecność szczyn i gówna
Tak samo jak cico trzymają niemowlaki w domu kurwa.
Bo ludzi pojebało. Psy i koty były od pilnowania gospodartw, ale ludzie zaczęli je trzymać w domu. Biedne zwierzaki męczą się w kilku pokojach, bo właściciele ubzdurali sobie, że trzeba mieć w mieszkaniu zwierzątko. Szczyt debilizmu. Chomika niech sobie kupią zamiast meczyć biedne zwierzęta, które powinny biegać po podwórku.
tak kurwa bardzo się męczą, debilu jebany o czym ty gadasz? jakoś ja mam 2 psy w domu i nie narzekają, a nawet jakby narzekały to mniej niż ty niewyżyta spierdolino
plus idioto jak właściciel jest odpowiedzialny, to będzie brał psa na dwór i go puszczał wolno żeby pohasał, może ty tak mówisz bo cie z piwnicy nie wypuszczali przez pierwsze 18 lat życia
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Przecież wszystkie te zjeby trzymające inwentarz w domu lubią zapach i obecność szczyn i gówna
Coś o tym wiesz, skoro starzy Cię nie wyjebali z domu
Jak można psa wpuszczać do samochodu, albo co gorsza trzymać w domu?
No może po to żeby go przewieźć gdzieś samochodem?
A po co do domu? No nie wiem, żeby chuj go nie strzelił na mrozie w zimie na zewnątrz skoro np ma pilnować domu? Opcji jest wiele.
Starzy Cię już 27 lat trzymają w domu, i dziwisz się że pies? Jeszcze z 8 lat i może zasłużysz na wycieczkę samochodem.
Ciekawe, że maniacy odzwierzęcych pozostałości w swoim domu zawsze mają 3 cechy wspólne:
- Jakakolwiek wrócenie uwagi, że zwierzęta w domu generują zapach, sierść, ślinę i gówno, od razu reagują inwektywami
- zwierzęta są lepsze od ludzi / krzywda ludzi mnie nie rusza, ale ojej pieskowi się ała stało
- chuja wiesz
Tak, zwierzęta są lepsze od ludzi, bo ducha bogu winne, i nie mają możliwości pisać takie gówna jak Ty na Sadisticu
Starzy Cię już 27 lat trzymają w domu, i dziwisz się że pies? Jeszcze z 8 lat i może zasłużysz na wycieczkę samochodem.
Tak, zwierzęta są lepsze od ludzi, bo ducha bogu winne, i nie mają możliwości pisać takie gówna jak Ty na Sadisticu
Ale poza żenującymi i nie oryginalnymi inwektywami potrafisz wystukać coś rzeczowego czy jesteś na poziomie mentalnym swojego pupila?
No nie wiem
Może spytaj się swoich rodziców
podpunktach wasze spierdolenie, które potwierdziliście w komentarzach poniżej. Możecie również podać sobie ręce z pizdowatymi tatusiami i na siłę sadystycznymi podludźmi. Ja mam wyjebane co trzymasz w swoim domu, bo mnie to nie dotyczy,
tylko jak idziesz ze swioim Pimpkiem na spacer to sprzątaj po nim gówna, jebany kretynie, bo gówno leżące na chodniku po którym
będę szedł już mnie dotyczy, jebani zoofile.
- chuja wiesz
Tak, bo tak samo jest z wami. Pierdolniesz parę wad zwierzaków i załatwiasz temat, ja mogę zrobić to samo tyle,że o ludziach. Mało tego ludzie mordują dla przyjemności innych ludzi, mordują dla zysku. Tak że pierdolisz o inwektywach, a sam pokazałaś jedynie wady, więc się kurwa zdecyduj, czy mam cię traktować jak pryszczatego gimbusa, czy jak dorosłego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów