18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
misiopysio123 2020-01-20, 17:09 2
mygyry napisał/a:

Wchodząc do domu u kogoś kto trzyma zwierzęta zawsze czuć ich zapach ale to kurwa zawsze a jak pies jest stary albo kotek ma kuwetę to jebie okrutnie, domownicy są przyzwyczajeni tak jak palacze i tego nie czują, ja za to czuję obrzydzenie

Bo ludzi pojebało. Psy i koty były od pilnowania gospodartw, ale ludzie zaczęli je trzymać w domu. Biedne zwierzaki męczą się w kilku pokojach, bo właściciele ubzdurali sobie, że trzeba mieć w mieszkaniu zwierzątko. Szczyt debilizmu. Chomika niech sobie kupią zamiast meczyć biedne zwierzęta, które powinny biegać po podwórku.
Zgłoś
S................n 2020-01-20, 17:54 8
mygyry napisał/a:

Wchodząc do domu u kogoś kto trzyma zwierzęta zawsze czuć ich zapach ale to kurwa zawsze a jak pies jest stary albo kotek ma kuwetę to jebie okrutnie, domownicy są przyzwyczajeni tak jak palacze i tego nie czują, ja za to czuję obrzydzenie

Wchodząc do ciebie do domu tez jebie kiepami , brudnymi skarpetami i potem. Pozdrów mamę
A tak na serio to chuja wiesz i tyle, o psa się dba, a tak na marginesie, starośc cie doścignie i tez będziesz jebał jeszcze gorzej niż te zwierzaki, a najgorsze ,że nie będziesz tego świadomy, poza tym wolę trzymać w domu psa niż spierdolonych ludzi, którzy wpierdalają swój świński ryj w cudze sprawy no i więcej empatii mam do zwierzaków niż ludzi i jebie mnie wasze zdanie w tej kwestii
Zgłoś
mygyry 2020-01-20, 18:05 7
alexandrus napisał/a:

Wchodząc do ciebie do domu tez jebie kiepami , brudnymi skarpetami i potem. Pozdrów mamę
A tak na serio to chuja wiesz i tyle, o psa się dba, a tak na marginesie, starośc cie doścignie i tez będziesz jebał jeszcze gorzej niż te zwierzaki, a najgorsze ,że nie będziesz tego świadomy, poza tym wolę trzymać w domu psa niż spierdolonych ludzi, którzy wpierdalają swój świński ryj w cudze sprawy no i więcej empatii mam do zwierzaków niż ludzi i jebie mnie wasze zdanie w tej kwestii

Ciekawe, że maniacy odzwierzęcych pozostałości w swoim domu zawsze mają 3 cechy wspólne:
- Jakakolwiek wrócenie uwagi, że zwierzęta w domu generują zapach, sierść, ślinę i gówno, od razu reagują inwektywami
- zwierzęta są lepsze od ludzi / krzywda ludzi mnie nie rusza, ale ojej pieskowi się ała stało
- chuja wiesz
Tyle jest z wami rozmowy.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-01-20, 19:16 2
mygyry napisał/a:

Przecież wszystkie te zjeby trzymające inwentarz w domu lubią zapach i obecność szczyn i gówna

Tak samo jak cico trzymają niemowlaki w domu kurwa.
Zgłoś
vodka81 2020-01-20, 19:32 4
misiopysio123 napisał/a:

Bo ludzi pojebało. Psy i koty były od pilnowania gospodartw, ale ludzie zaczęli je trzymać w domu. Biedne zwierzaki męczą się w kilku pokojach, bo właściciele ubzdurali sobie, że trzeba mieć w mieszkaniu zwierzątko. Szczyt debilizmu. Chomika niech sobie kupią zamiast meczyć biedne zwierzęta, które powinny biegać po podwórku.

tak kurwa bardzo się męczą, debilu jebany o czym ty gadasz? jakoś ja mam 2 psy w domu i nie narzekają, a nawet jakby narzekały to mniej niż ty niewyżyta spierdolino

misiopysio123 napisał/a:

plus idioto jak właściciel jest odpowiedzialny, to będzie brał psa na dwór i go puszczał wolno żeby pohasał, może ty tak mówisz bo cie z piwnicy nie wypuszczali przez pierwsze 18 lat życia
Zgłoś
waka91ajmw 2020-01-20, 19:45
"Łoo laaaaaaaał!!!"

Poza to, co widac.
Zgłoś
poligon6 2020-01-20, 19:55 3
vodka81 napisał/a:

tak kurwa bardzo się męczą, debilu jebany o czym ty gadasz? jakoś ja mam 2 psy w domu i nie narzekają, a nawet jakby narzekały to mniej niż ty niewyżyta spierdolino

psy nie potrafia mówić, i ładnie musi jebać w chałupie od dwóch pchlarzy.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Haku 2020-01-20, 23:30 2
mygyry napisał/a:

Przecież wszystkie te zjeby trzymające inwentarz w domu lubią zapach i obecność szczyn i gówna

Coś o tym wiesz, skoro starzy Cię nie wyjebali z domu

SpeedyG napisał/a:

Jak można psa wpuszczać do samochodu, albo co gorsza trzymać w domu?

No może po to żeby go przewieźć gdzieś samochodem?
A po co do domu? No nie wiem, żeby chuj go nie strzelił na mrozie w zimie na zewnątrz skoro np ma pilnować domu? Opcji jest wiele.
Zgłoś
pilniakdrm 2020-01-21, 9:46 1
SpeedyG napisał/a:

Starzy Cię już 27 lat trzymają w domu, i dziwisz się że pies? Jeszcze z 8 lat i może zasłużysz na wycieczkę samochodem.

mygyry napisał/a:

Ciekawe, że maniacy odzwierzęcych pozostałości w swoim domu zawsze mają 3 cechy wspólne:
- Jakakolwiek wrócenie uwagi, że zwierzęta w domu generują zapach, sierść, ślinę i gówno, od razu reagują inwektywami
- zwierzęta są lepsze od ludzi / krzywda ludzi mnie nie rusza, ale ojej pieskowi się ała stało
- chuja wiesz

Tak, zwierzęta są lepsze od ludzi, bo ducha bogu winne, i nie mają możliwości pisać takie gówna jak Ty na Sadisticu
Zgłoś
mygyry 2020-01-21, 12:03 2
pilniakdrm napisał/a:

Starzy Cię już 27 lat trzymają w domu, i dziwisz się że pies? Jeszcze z 8 lat i może zasłużysz na wycieczkę samochodem.
Tak, zwierzęta są lepsze od ludzi, bo ducha bogu winne, i nie mają możliwości pisać takie gówna jak Ty na Sadisticu

Ale poza żenującymi i nie oryginalnymi inwektywami potrafisz wystukać coś rzeczowego czy jesteś na poziomie mentalnym swojego pupila?
Zgłoś
KKuubbaa 2020-01-21, 12:49
SpeedyG napisał/a:

No nie wiem
Może spytaj się swoich rodziców
Zgłoś
jasypan 2020-01-22, 21:13 1
Wy kurwa od piesków i kotków jesteście takimi samymi niedojebanymi kurwami jak lewacy. "mygyry" wam wymienił w trzech
podpunktach wasze spierdolenie, które potwierdziliście w komentarzach poniżej. Możecie również podać sobie ręce z pizdowatymi tatusiami i na siłę sadystycznymi podludźmi. Ja mam wyjebane co trzymasz w swoim domu, bo mnie to nie dotyczy,
tylko jak idziesz ze swioim Pimpkiem na spacer to sprzątaj po nim gówna, jebany kretynie, bo gówno leżące na chodniku po którym
będę szedł już mnie dotyczy, jebani zoofile.

Szkoda gadać.
Zgłoś
Gregigregi 2020-01-24, 0:05 1
mygyry napisał/a:

Rodzice Cię nie kochali co?
Zgłoś
S................n 2020-02-02, 20:06
mygyry napisał/a:

- chuja wiesz

Tak, bo tak samo jest z wami. Pierdolniesz parę wad zwierzaków i załatwiasz temat, ja mogę zrobić to samo tyle,że o ludziach. Mało tego ludzie mordują dla przyjemności innych ludzi, mordują dla zysku. Tak że pierdolisz o inwektywach, a sam pokazałaś jedynie wady, więc się kurwa zdecyduj, czy mam cię traktować jak pryszczatego gimbusa, czy jak dorosłego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów