📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gazem, paralizatorem. A nie się kręci jak gówno w przeręblu.
Nie lubię psów, koni i policji. Film bardzo poprawił mi humor.
Tu jest niedojebanie po całej linii, początek akcji- typ ściąga na całej piździe konia na wodzach, nie wiem jak wygląda dalej teren ale mogli spierdolić w wyższym chodzie, koń na luźnej jeżeli by się oddalił miał szanse wypierdolić z zadu w kundla, został w siodle i nie zrobił kompletnie nic prócz zaciągania wodzy cały czas i skutecznego uniemożliwiania większych ruchów konia. Bierna postawa drugiego kondona nie wymaga komentarza, o ile broni nie mają to gaz czy pałkę na pewno....Sam mam konie, miałem podobną akcję w lesie - chlali wódę, pies młody bokser latał luzem...uczepił się kuca, który biegał luzem...walenie z zadu etc. obyło się bez ofiar bo pies był młody i chyba nie do końca pewny czy chce atakować. Tutaj w najlepszym wypadku obyło się bez uszkodzenia ścięgien w najgorszym koń będzie wykluczony z pracy pod siodłem z czego plus taki, że nie będzie musiał dźwigać kretyna. Dość istotna kwestia to to, że z innych nagrań wynika, że właścicielem puszka jest to ciapate w łaciatym dresie
ale zajebisty partner, zamiast zsiąść ze swojego konia i nakarmić tego psa ołowiem to on kurwa się gapi przez cały czas
mygyry napisał/a:
Ten kurwa jego "partner" to kurwa niedojeb, że aż przykro patrzyć zamiast zejść z konia i zajebać pchlarza to stoi jak pizda i patrzy, kurwa co za dekiel.
A czym go miał zajebać łyżeczką do herbaty? Oni kurwa nawet pałki nie noszą.
O kurwa chyba jebne . Jak to się skończyło? Zlazł ten debil z tego konia ? Czy może pies pożarł konia?
debil policjant ktory trzyma uzde i nie powala koniowi walczyc czyli np uciec kopiac psa nie pozwla mu znizyc sie i ugryzc psa
jeszcze troche i na tym swiecie, nie bedzie psow, nie bedzie kotów, nie bedzie koni, nie bedzie ludzi.....
jeszcze troche a na tym swiecie, nie bedzie psow, nie bedzie kotow, nie bedzie koni, nie bedzie ludzi ..
jeszcze troche a na tym swiecie, nie bedzie psow, nie bedzie kotow, nie bedzie koni, nie bedzie ludzi ..
Szkoda, że koń nie zastosował kopyta w stosunku do psa. Jeden celny strzał i po problemie.
mygyry napisał/a:
Ten kurwa jego "partner" to kurwa niedojeb, że aż przykro patrzyć zamiast zejść z konia i zajebać pchlarza to stoi jak pizda i patrzy, kurwa co za dekiel.
też miałem taką pierwszą myśl, ale potem pomyślałem, jakby ten 2 koń spanikował, to krzywdy mogłyby być jeszcze większe.... no i pisałbyś, jaki ten 2 partner to niedojeb, bo pomagając koledze rozjebał 20 przechodniów... w sumie nie wiem co miał zrobić, łuku i strzał raczej nie miał, strzelać z tej pozycji może i nie dokońca dobrze (o ile w ogóle miał broń), a znowusz zchodząc z kobyły, to może i więcej by zdziałał, ale kuń mógłby spierdolić jak wyżej określiłem
Nie ma większych partaczy niż brytyjska policja, przy nich nawet polscy strażnicy miejscy wydają się być komandosami. Przynajmniej jednego możemy być pewni, materiałów z tymi zjebami nigdy nie zabraknie.
Zajebalbym pchlarza czym popadnie, nienawidzę tych skurwialych napompowanych pizdbully i tym podobnych z a najlepsi są właściciele, którzy sami chodziliz kagancami na mordzie, a dla swojego pupilka nie potrafią założyć. Tfu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów