📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JackCola napisał/a:
widać że gady to rasa słabsza ,śmierdziało pieskowi czosnkiem !!!parchy i szabesgoje do utylizacji .
jak gady to taka słaba rasa to idź się siłować z pytonkiem czy analondą albo sam spróbuj pokonać kobrę, ten wąż tutaj już wcześniej był ranny, mam nadzieję że właściciel z pieskiem niedługo pojawią się ponownie na sadolu tyle że złączeni w wspólnym pasztecie pod pociągiem
CrystalFairy napisał/a:
Jak można własnemu zwierzęciu dać się napieprzac z jadowitym gadem?
No przecież wygrał
kubol napisał/a:
Myslalem, ze pies padnie z wycienczenia jak tak spacerowal w kolo tego weża a tak wogole ktos wyjasni co spowodowalo zgon u gada, co on taki czuly na wstrzasy?
Wąż umarł w wyniku rozjebania.
manx89 napisał/a:
Moich teściów White Terier rozerwał na pół węża
Przykro słyszeć, że white terier rozerwał twoich teściów na pół. Nie rozumiem tylko, dlaczego na pół węża.
Rojek247 napisał/a:
jak gady to taka słaba rasa to idź się siłować z pytonkiem czy analondą albo sam spróbuj pokonać kobrę, ten wąż tutaj już wcześniej był ranny, mam nadzieję że właściciel z pieskiem niedługo pojawią się ponownie na sadolu tyle że złączeni w wspólnym pasztecie pod pociągiem
Ferie się jeszcze nie skończyły ?
To jest Jack Russell Terrier, mam takie dwa. są w stanie upolować lisa, borsuka o małych gryzoniach nie wsponę. kiedyś zamieszcze tu filmiki
Czy tylko ja liczyłem że wąż zajebie pieska i właściciel przerwie nagranie ?
I to jest prawdziwy piesek! A wąż w szoku
Co mu Reksio pokazał gdzie raki zimują
CrystalFairy napisał/a:
Jak można własnemu zwierzęciu dać się napieprzac z jadowitym gadem?
Od tego te małe psy są, dla tego powstały, to ich jedyny cel w życiu polować na takie ścierwa i szczury i inne szkodniki małe w gospodarstwie. Jak by zdechł od węża to truno, jak tego po co isnieje nie jest w stanie wykonać to chuj z nim. Ty pewnie swojemu psu rowa wylizujesz zaraz po tym jak dasz się mu wyjebać w dupę, zoofilu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów