📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
wybaczcie mi, ale ja osoba będąca na dzień dzisiejszy w Anglii to muszę powiedzieć z przykrością, ale Anglicy są tępi...
W Polsce to być pewnie robił zdjęcia ograniczeń prędkości, a tak robisz zdjęcia Angielkom która ma więcej oleju we łbie niż Ty, albo wstawiłeś zdjęcie bo jak 90 % polaków nie wiesz co jest napisane i czekasz na tłumacza.
popek11111 napisał/a:
...pomarańczowe.
Pomarańczowe??? No tak , przecież limonkowe i pomidorowe nie świeci?
Ale prawko zapewne masz? Co tam na kursach o kolorach nic nie mówili ?
ObceOko napisał/a:
Czy ta fota jest zrobiona w Coventry?
Watford kolego
bajt3l napisał/a:
W Polsce to być pewnie robił zdjęcia ograniczeń prędkości, a tak robisz zdjęcia Angielkom która ma więcej oleju we łbie niż Ty, albo wstawiłeś zdjęcie bo jak 90 % polaków nie wiesz co jest napisane i czekasz na tłumacza.
Ale ty glupi jestes.
Cyrk napisał/a:
Co jest nie tak? Ślepe posłuszeństwo zastąpiło zdrowy rozsądek. Typowy skutek socjalizmu...
Wszędzie musisz wpierdalać z "polityką" i chujowymi porównaniami? Dobrze, że ją od lewaków nie zwyzywałeś.
Na zdjęciu jest blondynka w wieku gimnazjalnym.
Dlaczego blondynka?
Bo jak głupia stoi na czerwonym.
A dlaczego w wieku gimnazjalnym?
Ma się te wyczucie z art. 200 k.k.
Dlaczego blondynka?
Bo jak głupia stoi na czerwonym.
A dlaczego w wieku gimnazjalnym?
Ma się te wyczucie z art. 200 k.k.
tranzystor napisał/a:
Słuchaj chujowy chłopczyku. Jak widzę ofiarę gwałtu i mówię, że jest ofiarą gwałtu to "wpierdalam się z polityką", czy stwierdzam fakt? Jak widzę ofiarę socjalizmu, a ściślej państwa opiekuńczego, która od dziecka jest oduczana podejmowania własnych decyzji i napiszę, że jest ofiarą socjalizmu, to "wpierdalam się z polityką", czy stwierdzam fakt? Weź się jebnij w ten pusty łeb zanim coś napiszesz, przynajmniej echo będzie fajne...
Wszędzie musisz wpierdalać z "polityką" i chujowymi porównaniami? Dobrze, że ją od lewaków nie zwyzywałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów