📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cyt. " Konto YouTube, które jest powiązane z tym filmem, zostało usunięte z powodu wielu powiadomień o naruszeniu praw autorskich przesłanych przez osoby trzecie."
I koniec kariery...
I koniec kariery...
RockyWood napisał/a:
i dziwić się potem że właściciel samochodu wyląduje na hardzie....
bo to jest tylko prolog
Resterwers napisał/a:
No ja pierdole żeby bębna nie potrafić złożyć? Przecież tam są 4 sprężyny, tłoczek i okładziny. Toć to golf3 z ubiegłego stulecia a nie półroczna panamera. Dobrze mu na końcu filmiku powiedział, pod tesco też jest robota...
to co on zakładał , tzn nie miał pojęcia jak założyć , to samoregulator , także nie tylko sprężyny i tłoczek , ale również samoregulator .
A co do majstra , pizda nie fachowiec .
To są właśnie mechanicy po zawodówce ,w której wystarczyło mieć zeszyt aby ukończyć szkołę .
Resterwers napisał/a:
No ja pierdole żeby bębna nie potrafić złożyć? Przecież tam są 4 sprężyny, tłoczek i okładziny. Toć to golf3 z ubiegłego stulecia a nie półroczna panamera. Dobrze mu na końcu filmiku powiedział, pod tesco też jest robota...
To półroczna panamera ma z tyłu bębny ?. Hamulce tarczowe są dużo prostszej konstrukcji niż przestarzałe bębny.
@szwagier9
Ale w "przestarzałych" bębnach hamulec ręczny działał nawet jak auto już było w drodze do huty, a w "nowoczesnych" tarczówkach ręczny działa do 200kkm i trzeba pół układu hamulcowego wymienić, żeby go ponownie uruchomić...
A poza tym to bzdura, że hamulce tarczowe są prostszej konstrukcji, fakt może wymiana klocków jest prostsza ale nic poza tym.
Ale w "przestarzałych" bębnach hamulec ręczny działał nawet jak auto już było w drodze do huty, a w "nowoczesnych" tarczówkach ręczny działa do 200kkm i trzeba pół układu hamulcowego wymienić, żeby go ponownie uruchomić...
A poza tym to bzdura, że hamulce tarczowe są prostszej konstrukcji, fakt może wymiana klocków jest prostsza ale nic poza tym.
gadacie o składaniu a Pan wielki mechanior powinien zacząć od wyczyszczenie syfu po okładzinach ... gówniane czyściwo trw do odtłuszczania i innych srujów kosztuje 10zł nie majatek a poprawia estetyke pracy juz nawet nie samego układu hamulcowego a mechanika widac wszystkie otwory po pośpiesznie rozebranym rozpieraku i dziurkach na sprężynki.
szwagier9 napisał/a:
To półroczna panamera ma z tyłu bębny ?. Hamulce tarczowe są dużo prostszej konstrukcji niż przestarzałe bębny.
Generalnie dużo aut (np. nowe bmw, ale stare również) mają tzw. tarczobęben. Wygląda jak zwykła tarcza ale w środku jest zbudowana jak bęben hamulcowy i pełni funkcje hamulca ręcznego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów