Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Gartenzwerk 2015-01-20, 22:09
Jaki ten angielski język podobny do polskiego...
Zgłoś
Code 2015-01-20, 22:13 10
Dzień dobry, fioletowe mojito poproszę
- Przepraszam, co?

- Denaturat

Czarny Żyd jeźdźcem Apokalipsy.
Zgłoś
Prozac 2015-01-20, 22:16
kiedys mowilo sie bardziej dostojnie na dykte, mianowicie "błękitny koniak"!
Zgłoś
S................n 2015-01-20, 22:21 10
wilkoala napisał/a:

Denaturat rzadko jest skażony metanolem.
Denaturat jest sprzedawany tanio ,bez akcyzy bo może się zdarzyć że jest zanieczyszczony.
A widać że wielu gości pije i żyje.

Żyją bo obecnie nie skaża się denaturatu metanolem jak robiono to kiedyś. Skaża się go innymi substancjami, które mają na celu uniemożliwienie albo utrudnienie odzyskania z niego czystego alkoholu zaś dla uniemożliwienia spożycia denaturatu lub wywołania wymiotów po jego spożyciu używa się substancji o nazwie Benzoesan denatonium i jest to ponoć najbardziej gorzka substancja na świecie.

Prozac napisał/a:

kiedys mowilo sie bardziej dostojnie na dykte, mianowicie "błękitny koniak"!

Dziś można mówić o nim kurakao drink
Zgłoś
lobo60 2015-01-20, 22:32
Polak ktory wrocil z emigracji. Bluza mowi sama za siebie

Kurwa kurwie łba nie urwie
Zgłoś
wilkoala 2015-01-20, 22:51
up: Szeryfian

Stawiam piwo i dziękuje za uzupełnienie mojej wiedzy wytrawnym błękicie.
Teraz już wiem że można walić dyktę bez obaw o utratę wzroku czy życia.
Tylko trzeba dosłodzić.
Zgłoś
Zacek 2015-01-20, 23:03 8
Każdy normalny by się zrzygał czy coś a gość tylko "ojej"
Zgłoś
L................5 2015-01-20, 23:05 1
metanol to bieda ale ja tam bałbym się fenoli choć to nie alkochol i oczywiście aromatycznych długołancuchwuych alkocholów to największe gówno
ja kiedyś kupiłem małpkę dennaturok 70% jak widać przemysł nie śpi
Zgłoś
pejcznaniuejcz666 2015-01-20, 23:13 1
ma skila skubany
Zgłoś
serwissat 2015-01-20, 23:51
Jeszcze jakieś 9 lat temu za kioskiem na Placu Szembeka w Warszawie leżała pokaźna kolekcja butelek wody po goleniu

Montaż anten Warszawa
telewizjacyfrowa.waw.pl
Zgłoś
-Hunter 2015-01-21, 0:32 1
To, to jest nic. Kopara mi opadła jak widziałem Endzia co zapierdolił kruka czy jakąś wronę pod kurtkę i później ją wsunął jak kurczaka. O psach, które zeżarł i jak je trzymał na hakach też było głośno.

Policja to go nawet nie zatrzymuje jak idzie najebany z flachą w ręku środkiem ulicy.
Zgłoś
djdaniel 2015-01-21, 0:46
ryba007 denaturat jest zdrowszy od jaboli, dodaje się do niego środki powodujące ch***wy smak żeby go nie pili
w sumie to jest czystsza od wódki

yo
Zgłoś
K................t 2015-01-21, 3:18
Eeeee, tak to każdy umie. Na hejnał niech ta dykte pierdolnie, to będziemy klaskać!
Zgłoś
C................r 2015-01-21, 7:30
Steven napisał/a:

Z Anglii wrócił to go stać.

A tylko na dentkę, bo wrócił
Ale za to podziękujmy polskiemu rządowi i biernemu, omamionemu narodowi.
Zgłoś
bosslolkowy 2015-01-21, 10:56
Kurwa...aż się łezka w oku kręci na widok żula z mojego rodzinnego miasta!...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów