📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lolczyslaf napisał/a:
Raz nawet się jeden opierał o moje lśniące, rdzą zachodzące BMW E46
Może się pomylił? Co czwarty rycerz ortalionu ma takiego, albo golfa 3, no chyba że bogaty to kupił hybrydę A3 1.6 LPG rocznik 96.
htp napisał/a:
Zaczynasz negocjacje?
Absolutnie.
Młoda, szczupła, ładna i głupia - dla żonatych i dzieciatych dziadów jak ja w okolicach kryzysu wielu średniego takie laski są śmiertelnym zagrożeniem. Więc zgrywam twardziela z zasadami i trzymam takie durne kozy na odległość strzału z AK-47
Zrobiła źle, ale ładna jest więc wybaczam.
Oczywiście nie za darmo
Ty jesteś tępy.
Co ty bredzisz?
Ta dziewczyna jest na pewno dobrze wygimnastykowana.
Po prostu alkohol źle na nią działa.
Ona nie jest ładna?
Załóż okulary, człeku.
Oczywiście nie za darmo
TB303 napisał/a:
W zasadzie, to pewnie tylko do tego się nadaje, tępa dzida.
Ty jesteś tępy.
Presty napisał/a:
Nie jestem aż takim desperatem, żeby brać głupią, pijaną i kompletnie niewygimnastykowaną dupę za to, że mi zbiła szybę.
Co ty bredzisz?
Ta dziewczyna jest na pewno dobrze wygimnastykowana.
Po prostu alkohol źle na nią działa.
habiTEK napisał/a:
Ani ona fajna, ani ładna, ani nie za mądra, to jaki to pożytek.
Ona nie jest ładna?
Załóż okulary, człeku.
Typowy sadistik z kijem w dupie. Szybę rozjebała dupą. Co z tego, może to jej samochód?
U niektórych pewnie byłaby rodzinna tragedia jakby trzeba było wybulić te 500 zł na nową, bo w Polsce B to 2 miesiące "życia", nie?
U niektórych pewnie byłaby rodzinna tragedia jakby trzeba było wybulić te 500 zł na nową, bo w Polsce B to 2 miesiące "życia", nie?
@marinis
Ciszej tam, dzbanie. Teksty "chyba ty!" rodem z podstawówki, na mnie nie działają
Ciszej tam, dzbanie. Teksty "chyba ty!" rodem z podstawówki, na mnie nie działają
petru23 napisał/a:
@up
ile kurwa za szybę w Yarisie? Pojebało Cię? 200-250zł u nas, wymiana 50-100zł. Chyba że przeliczyłeś złotówki po kursie funta wobec złotego.
Toyota Windscreen Replacement Cost
Toyota Model Average Price Get Quotes
Toyota Yaris £194.39 Compare Quotes
Rozbite po stronie kierowcy, więc najprawdopodobniej dojdzie koszt lawety. Do tego jeszcze może wynajem fury na czas naprawy własnej jak właściciel będzie chujem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów