📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Przy tej wadze, to obstawiam, że pół piwa wypiła
Cytat:
Jak taki worek kości może kogoś rozgrzać?
Bierzesz dwie kości i zaczynasz pocierać jedna o drugą. Jak zaczną się kopcić, dymić i pojawi się żar podkładasz suche sianko i lekko dmuchasz aż pojawi się płomień. Następnie rozgrzewasz się przy uzyskanym w ten sposób ogniu.
Nie ma za co...
Jak takiego paszczura można nazwać "dupą"... Cruciator znalazł odpowiednie zastosowanie do tego typu "dupy"
Ja tam jej współczuje... walka z grawitacją nie jest łatwa ale spróbowała i szacunek dla niej.
Cruciator napisał/a:
Bierzesz dwie kości i zaczynasz pocierać jedna o drugą. Jak zaczną się kopcić, dymić i pojawi się żar podkładasz suche sianko i lekko dmuchasz aż pojawi się płomień.
Rozprujesz bebechy, w żołądku będzie jeszcze niestrawiony, łatwopalny płyn.
Ale laska skurwiona, szkoda mi takich ludzi, ale z drugiej strony są głupi;o
Danse Macabre
ale koza ale prochno az mi sie chuj schowal
I tak nieźle jej poszło))) Mogła sobie kulosy połamać))))
Chuda, ale byk!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów