Co za debilka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nigdy nie mogłem zrozumieć co jest takiego w powolnym katowaniu i wkurwianiu byka... No oczywiście oprócz poturbowanych kretynów
Jedyna radość z tego mordowania byków, to jak patrzę jak te tępe chuje ( i od dziś pizdy ) latają i się łamią po spotkaniu z byczkiem Nic bardziej nie cieszy mego oka niż opadająca na chodnik czaszka "torreadora" czy innej hołoty. A męczenia zwierząt przez ludzi nie akceptuję, nie rozumiem i nie cierpię.
czego sie spodziewac po ludziach ze sadola... jeszcze sie nie nauczyliscie ze tu faceci w sukienkach biegają ? przyjżyjcie sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów