Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Powinni to puszczać na WDŻ-cie w szkole, co dzieje sie z człowiekiem po alkoholu a niejeden dzieciak by się zastanowił dwa razy zanim by się napił.. albo nie to h🤬ja by dało. Ale itak Dno jak h🤬j

Z całym k🤬a szacunkiem, dla wszystkich p🤬lonych mężczyzn @upów, ale ile razy wy byliście tak nap🤬leni, że nie było co zbierać? K🤬a j🤬a mać, stado p🤬lonych hipokrytów. Jakby was ktoś nagrał jak się tarzacie gdzieś we własnych rzygach i wrzucł tutaj, a cała chmara w niebogłosy wyrażałaby swój niewątpliwy dystans w słowach: 'ło kłerwa, porządził..', to co? Ja p🤬le, naj🤬o jej się, nie znam sytuacji, nie wiem czy to alkoholiczka, ale teksty o wypuszczaniu kobiety z kuchni, możecie sobie wsadzić w prącia, k🤬a j🤬a mać. Wy k🤬a do gotowania i dbać o swoje królewny, żeby ię nie musiały tak najebywać bez waszej wiedzy.

mam wrazenie ze ta dluga wypowiedz ,,glinglqnglowy glunglak" nalezy do oburzonej 16-sto latki. dodam tylko ze nawet siedzac w kuchni nie powinnas tak przeklinac! no i zeby na sadolu k🤬sa okreslac mianem pracia-porazka ;p
zal mi tych patoli co sie naja patrza nie raz w klopie zazygani lezeli a teraz maja beke
glinglqnglowy glunglak napisał/a:
Jakby was ktoś nagrał jak się tarzacie gdzieś we własnych rzygach i wrzucł tutaj
nie ma po co wrzucać, zawsze tak robimy na zlotach
pokazy na żywo są najlepsze

U nas ziomek się tak naj🤬, że nasikał do automatu do gier, tam gdzie pieniądze wypadają
Ale nie wypominamy mu za bardzo, po naj🤬emu się nie liczy ; )

Hmm to jest na Islandii w reykjaviku dokładnie knajpa Gullfoss czy jakoś tak często tam przesiaduje, szkoda ze to mnie ominęło
.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie