📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nocny kulig
- teraz popularne
🔥
ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinni to puszczać na WDŻ-cie w szkole, co dzieje sie z człowiekiem po alkoholu a niejeden dzieciak by się zastanowił dwa razy zanim by się napił.. albo nie to huja by dało. Ale itak Dno jak huj
Z całym kurwa szacunkiem, dla wszystkich pierdolonych mężczyzn @upów, ale ile razy wy byliście tak napierdoleni, że nie było co zbierać? Kurwa jebana mać, stado pierdolonych hipokrytów. Jakby was ktoś nagrał jak się tarzacie gdzieś we własnych rzygach i wrzucł tutaj, a cała chmara w niebogłosy wyrażałaby swój niewątpliwy dystans w słowach: 'ło kłerwa, porządził..', to co? Ja pierdole, najebało jej się, nie znam sytuacji, nie wiem czy to alkoholiczka, ale teksty o wypuszczaniu kobiety z kuchni, możecie sobie wsadzić w prącia, kurwa jebana mać. Wy kurwa do gotowania i dbać o swoje królewny, żeby ię nie musiały tak najebywać bez waszej wiedzy.
@up
Naczynia brudne....
Naczynia brudne....
mam wrazenie ze ta dluga wypowiedz ,,glinglqnglowy glunglak" nalezy do oburzonej 16-sto latki. dodam tylko ze nawet siedzac w kuchni nie powinnas tak przeklinac! no i zeby na sadolu kutasa okreslac mianem pracia-porazka ;p
zal mi tych patoli co sie naja patrza nie raz w klopie zazygani lezeli a teraz maja beke
A ja mam wrażene, że macie nasrane.
glinglqnglowy glunglak napisał/a:
Jakby was ktoś nagrał jak się tarzacie gdzieś we własnych rzygach i wrzucł tutaj
nie ma po co wrzucać, zawsze tak robimy na zlotach
pokazy na żywo są najlepsze
U nas ziomek się tak najebał, że nasikał do automatu do gier, tam gdzie pieniądze wypadają Ale nie wypominamy mu za bardzo, po najebanemu się nie liczy ; )
Hmm to jest na Islandii w reykjaviku dokładnie knajpa Gullfoss czy jakoś tak często tam przesiaduje, szkoda ze to mnie ominęło .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów