📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kto zwalił? wpisujcie miasta
fajne szpilki
jaczuro napisał/a:
Widać ewidentnei, że chce jej się chuja, to pedały zamiast wyjąć fujary i sobie za darmo poruchać (czy nawet szybko zabrać na chatę i zabawić z ekipą) - filmują swoimi pedalskimi ajfonami i cieszą tępe gęby.
A jak ma syfa ?
Newgate napisał/a:
A jak ma syfa ?
Nie nosisz gumy w portfelu jak każdy? Na właśnie takie wypadki? następna ciota...
jaczuro napisał/a:
Nie nosisz gumy w portfelu jak każdy? Na właśnie takie wypadki? następna ciota...
Takie prawiczki to nawet z gumą boją się ruchać dziwki.
A ja podziwiam gościa który siedział naprzeciw niej Chociaż widać, że namiot rękami zakrywa to i tak długo wytrzymał.
jaczuro, ruchaj śmiało. A później jak będziesz miał AIDS to się te pedałki pośmieją z Ciebie.
Pizdy piszące o AIDS pewno nigdy nie ruchały a o seksie uczyły się w gimnazjum na WDŻ. Zejdźcie z tego AIDS, zakupcie gumy w najbliższym "samie" i jedźcie poruchać bo wydaje mi się, że według was jedyna kobieta jaka nie ma wenera albo innego syfa to wasza ręka.
highlogic napisał/a:
U nas by filmik trwał krócej... zanim człowiek zacząłby nagrywać to by się dawno stacje na linii skonczyły. Bo może ze 3 stacje mamy.
Wpadnij do Warszawy, kupie Ci bilet dobowy, pewnie jak metro zobaczysz to się zesrasz z wrażenia to nie to samo co Golft 2 którym z bratem do remizy podjeżdżacie ;]
jaczuro jak juz Cie bedzie stac na iphonea to juz nie bedzie pedalski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów