📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Lnkk widzę, że nie masz za bardzo co robić, skoro po ósmej rano zapijasz się browarem i stosujesz jakieś dziecinne zaczepki... i myśląc, że jesteś zabawny
Hebi89, to jaka pora jest wg Ciebie odpowiednia?
Lnkk, czytanie ze zrozumieniem to problem wielu ludzi w Polsce dlatego też, będę wyrozumiały... zauważ, iż nie napisałem, że to jest nieodpowiednia pora tylko, że widać, że nie masz co robić, a to jest różnica... także fail
Hebi89, daj mi spokój, pijany jesteś.
@Kakutniaczek jak pasuje Ci życie w państwie w którym ludzie nie znają poprawnie swojego ojczystego języka to Twoja sprawa...
Lnkk nie ukrywam chętnie bym piwko strzelił, ale niestety będąc na tabletkach nie moge
Lnkk nie ukrywam chętnie bym piwko strzelił, ale niestety będąc na tabletkach nie moge
Hacerking napisał/a:
Ja się kurwa pytam czy autor filmiku wie gdzie się znajduje skoro piszę biedny kraj
Autorem filmiku nie jestem, ale takiego zbydlęcenia nie widziałem jeszcze w żadnym polskim mieście, a zdanie moje odnosi się do mentalności narodu rosyjskiego
W Polsce panuje prywata i prlowskie kombinatorstwo, także też niestety jesteśmy biednym narodem, pomijając kwestie ekonomiczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów