Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

W obwodzie moskiewskim autobus zmiażdżył leżącego pijanego pasażera.

Pijany mężczyzna próbował wejść do autobusu, ale stracił równowagę i upadł na jezdnię bezpośrednio pod kołami.

Autobus ruszył i wjechał kołami tuż nad głową mężczyzny. Śmierć była natychmiastowa. W rezultacie przeciwko kierowcy wszczęto postępowanie karne.
Zmieniono 1 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
spiritquake 2024-11-09, 11:30
KAcapowo wiec wiadomo nie szkoda aleeee...tego smiecia jebanego gadajacego przez tel widzacego wszystko od poczatku bym zapierdolil
Zgłoś
Toooomek 2024-11-09, 11:34 1
Zawsze mówili: piłeś nie jedź. Jak widać tyczy to się równiez komunikacji miejskiej.
Zgłoś
darek1234 2024-11-09, 11:35 1
Powinien dostać medal za likwidowanie kacapSSkiego gówna
Zgłoś
Wakofl 2024-11-09, 11:37 4
patmon napisał/a:

Pierdolić to możesz swoją rękę. Automat pasuje zapewne takim lamusom jak ty cwaniaczku, tylko ułomy cielesne jak ty wychwalają automaty, bo nie potrafisz ogarnąć sprzęgła, zmiany biegów i ruszania pod górę. Automat to może docenić lub nie, szofer z kilkudziesięcioletnim stażem gdzie wyjechane miliony kilometrów, a nie pizda jak ty z telefonem w łapie w autku bez sprzegiełka. Ssij 😲

Przyznaj się po prostu, że nie stać cię na auta z automatem
Zgłoś
Palikuty 2024-11-09, 12:02 1
AlbertoNihilo napisał/a:

Ale ty pierdolisz. Tak, ww automacie wolą żeby trzymać telefon w ręku. 😂 W automacie jest wygodniej po prostu.

W zasadzie to wszyscy pierdolicie. W pracy jeżdżę automatem, prywatne auta mam w manualu. Zady i walety obydwu rozwiązań są właściwie pomijalne jeżeli wszystko działa prawidłowo. Chyba że chodzi o to trzymanie telefonu. No to wtedy automat górą, choć nie wiem czy takim zjebom należy ułatwiać życie.
Uważam że warto umieć zmieniać biegi bo wtedy pojedziesz każdym autem. W drugą stronę będzie gorzej.
Zgłoś
karimurararichi 2024-11-09, 12:28
mnie to cieszy obojętność ziomka który gada przez telefon, ziomek widzi co się odpierdala ale nie piśnie nawet słowem
Zgłoś
Siriuz 2024-11-09, 12:36 2
Axd napisał/a:

Sam sobie winien. Wg mnie takie sprawy od razu powinny być umarzane. Jeżeli miałbym powiedzieć że faceta szkoda, do tylko w przypadku jeśli nie jest żulem i takie występy, że był najebany zdarzały się sporadycznie. W innym przypadku powiedzenie, że rozdepczesz robactwo a pójdziesz siedzieć za człowieka jest jak najbardziej na miejscu

Kierowca ma kamerki, lusterka i chuj wszystko aby obserwować wsiadających i wysiadających pasażerów. Stoi chuj kurwa na przystanku to co ma lepszego do robienia? Zamiast pijaczka, do autobusu mogła wsiadać baba z dzieckiem, które mogło się przewrócić, albo zwyczajnie stara baba, która ledwo podnosi nogę do góry. Jak się ludzi obsługuje to się za nich odpowiada. Inna sprawa to doprowadzanie się do stanu, w którym nie można samodzielnie wrócić do domu.
Zgłoś
Polak_mały 2024-11-09, 12:37 2
ism napisał/a:

bardziej mi żal tego schludnie ubranego, kulturalnego, trochę najebanego starszego plana, niż tej ściery z polski, której kierowca użył do wytarcia 200 metrów asfaltu. Jej to mi w ogóle nie jest żal

Ile razy mam ci powtarzać że to nie była twoja matka? To zupełnie inna kobieta była.
Zgłoś
xaron147 2024-11-09, 13:40 2
Aż się 2021 przypomniał

Zgłoś
Bmwf10520 2024-11-09, 14:08
Mój daleki kuzyn w Lublinie na LSM rozjechał banie pijakowi kiedyś.
Był kierowcą w MPK
Uniewinnili bo typek wytoczył się z krzaków wprost pod koła autobusu.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-09, 14:44 3
karimurararichi napisał/a:

mnie to cieszy obojętność ziomka który gada przez telefon, ziomek widzi co się odpierdala ale nie piśnie nawet słowem

Nie po to czekał pół godziny na autobus na tej piździawicy żeby teraz tracić czas na jakiegoś najebanego, którego naszło na inspekcję podwozia
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-11-09, 15:37 3
Zgłoś
ism 2024-11-09, 16:35
Polak_mały napisał/a:

Ile razy mam ci powtarzać że to nie była twoja matka? To zupełnie inna kobieta była.

z takimi tekstami, musiałeś być bardzo popularny w szkole ;D
Zgłoś
czeret 2024-11-09, 17:39 1
Dziwne to życie.
Od pierwszego dnia życia na porodówce (lub w przedpokoju) masz przejebane bo w tym kraju prawie wszyscy najebani lub niekompetentni.
Dożywasz 60 lat co jest jakiś niewytłumaczalnym cudem.
Wracasz wieczorem z roboty i brakuje ci kilku milimetrów do życia.
Zgłoś
grunwald1987 2024-11-09, 18:42
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem