niezła faza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
FryzjerZG napisał/a:
o kurwa, gosciu z wozkiem i ucieka przed ledwo stojaca pijana swinia, musi go bronic inny przechodzen. Dziekuje za taka opieke...
Nie .. nie .. on nie ucieka, on odciąga potencjalne zagrożenie z dala od potomstwa
Ogólnie nie pochwalam takiego niesportowego zachowania, jak atak od tyłu, ale w tym przypadku typ mu słusznie pierdolnął. Spodziewałem się, że mu jeszcze na koniec zapoda trepa na ryj, ale niestety nie...
lepiej spierdolić i żeby kimś innym się zainteresował.
dobrze ogarnięty przechodzeń widzi, że jakiś śmieć atakuje pare i prawidłowo reaguje.
lepiej spierdolić i żeby kimś innym się zainteresował.
dobrze ogarnięty przechodzeń widzi, że jakiś śmieć atakuje pare i prawidłowo reaguje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów