18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Goldi85 2017-04-27, 21:53
4.34 chłop znak wkopuje !!
Zgłoś
tigerqaz 2017-04-27, 22:10 2
Kurwa Gastro i Osram się spotkali. To jest rzadsze niż kupa po mleku i kiszonych

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Ndriu 2017-04-27, 22:34 1
kalijanek napisał/a:

jebane społeczniaki, mogli mu wyrzucić kluczyki do rowu i wystarczyło by, nie musieli dzwonić po psy

A żeby tak Ciebie i wszystkich, którzy dali piwa pod Twoim komentarzem taki nawalony kierowca kiedyś rozjechał.
Zrobili jak trzeba, mogli mu jeszcze poza kamerą parę strzałów w różne miękkie części ciała sprzedać.
Zgłoś
tranzystor 2017-04-27, 22:42
Najebany nie powinien jeździć, ale śmieszy mnie ten podtuczony drwal i miejski szeryf.
Zgłoś
głodny_toster 2017-04-27, 22:51 2
kalijanek napisał/a:

... Ale się nie stało więc nie trzeba było gościowi pierdolić w życiu, bo nie wiesz dlaczego jechał najebany

Kurwa...tłumaczenie jak parę dni temu na fb Głosu Szczecińskiego, gdy kolejny Sebix swoim BiEMDablju nie wyrobił się na zakręcie...Gówno mnie obchodzi, dlaczego był po kielichu. Koło chuja mi to lata. Mi pijany kierowca zabił członka rodziny, więc jak kurwa słyszę lub czytam jakiegoś prawilnego skurwysyna, co tak mówi lub piszę, to...obyś nigdy nie musiał przyjść na pogrzeb kogoś z rodziny, bo ktoś inny zapierdalał za szybko albo był po kielichu.

Brawo dla "społeczniaków"!! Krata zimnego piwa dla każdego z nich!
Zgłoś
białywęgorz 2017-04-27, 22:53 1
Era kamerek samochodowych, jutuba, jaką to trzeba być amebą, żeby nie tyle co siadać już nawet po pijaku, ale kurwa po pijaku iść do pracy, i jeszcze w dodatku prowadzić. Popierdoleniec.
Zgłoś
masterwow 2017-04-27, 23:52
Wszystkim pijanym za kółkiem czy też sterami motorynki huj w dupe. Jakim zjebem trzeba być, żeby jeździć na fazie? Ręce opadają

...
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-04-28, 1:21 1
Cytat:

jebane społeczniaki, mogli mu wyrzucić kluczyki do rowu i wystarczyło by, nie musieli dzwonić po psy

Jestem społeczniakiem... Nie pozwolę żeby najebane ścierwo jeździło po ulicach...

Masz z tym problem prawilniaku i "dobry chłopaku" ?
Zapraszam

==============================================
Zgłoś
kalijanek 2017-04-28, 1:51
kurwa panowie ale żeście się zdenerwowali, wyluzujcie trochę

Tu i teraz.
Zgłoś
Wiewór 2017-04-28, 8:05
kalijanek napisał/a:

Ukrywając przestępcę sam jesteś przestępcą.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
wujekbaniu 2017-04-28, 12:31
A kto by na trzeźwo jeździł na sedesie w taką pizdziawe?
Zgłoś
bnmateusz 2017-04-28, 15:28
Akcja od 4:18
Zgłoś
Noside 2017-05-01, 11:31
turtelian napisał/a:

Jestem ciekawy co się stanie jak jakiś janusz biznesu rozkmini że gdy ktoś mu zabiera kluczyki to jest to kradzież( z ewentualnym zamiarem zwrotu ale jednak kradzież i tak jest taki paragraf również

1. Nie jest to kradzież, bo zabór mienia nie jest dokonany w celu jego przywłaszczenia.
2. Kodeks przewiduje takie sytuacje. Zatrzymanie prewencyjne, obywatelskie w celu uniemożliwienia dokonania przestępstwa, lub wykroczenia nie jest karalne. Nie podchodzi to pod występki przeciw mieniu, ani wolności.
3. "chyba" - dowiedz się i nie zawracaj dupy "eksperckimi" opiniami, jak nie jesteś w zawodzie. Google i wikipedia wystarczą.
4. Numer paragrafu? Ten o "kradzieży z ewentualnym zamiarem zwrotu".

Cytat:

Art. 243. § 1. Każdy ma prawo ująć osobę na gorącym uczynku przestępstwa lub w pościgu podjętym bezpośrednio po popełnieniu przestępstwa, jeżeli zachodzi obawa ukrycia się tej osoby lub nie można ustalić jej tożsamości.

§ 2. Osobę ujętą należy niezwłocznie oddać w ręce Policji.

Jeżeli ktoś jedzie wężykiem, to człowiek powinien sprawdzić co się dzieje. Jeżeli ktoś jest chory, potrzebuje pomocy, to pomocy się udziela. Jeżeli wali gorzelnią, to zabiera się kluczyki. To też pomoc. Nic prostszego.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów