Nie ma szacunku dla starych!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo to się nazywa "Mes que un club"...
nevan, a znasz jakiegos katalonczyka osobiscie czy tylko osadzasz po zachowaniu jednego pilkarza?
Nevan - frajersko to się wydaje 250mln euro na transfery i przegrywa z 4 ligowcem w pk, odpada jak co roku w 1 fazie play off LM i w lidze przegrywając najważniejsze mecze.
buźka
buźka
@up
Chuj nas wszystkich to obchodzi. Chcesz sobie o tym podyskutować to wypierdalaj na forum onetu
Chuj nas wszystkich to obchodzi. Chcesz sobie o tym podyskutować to wypierdalaj na forum onetu
arkadi napisał/a:
Nevan - frajersko to się wydaje 250mln euro na transfery i przegrywa z 4 ligowcem w pk, odpada jak co roku w 1 fazie play off LM i w lidze przegrywając najważniejsze mecze.
buźka
Widzę, że znasz 2 drużyny z ligi hiszpańskiej FAIL!
Amunt Los Ches!
ludzi epowstrzymajcie się od takich H A M S K I C H wypowiedzi, bo jeżeli czlowieka nie znacie, to po prostu lepiej nic nie mówić. A tak wogóle, to z tego co wiem, to chłopak ma DOPIERO 23 lata, a tu znowu niespodzianka, przeliczając na normalny wiek ma około 13 lat. Tak to jest Oni wolniej dojrzewają niż kobiety, a może to kobiety dojrzewają szybciej...?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów