Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A4 prowadzi przez podlasie? czy chopy w Polskę pojechali?
Jeśli się chwilkę zastanowisz, to zorientujesz się, że już sam sobie odpowiedziałeś co to za rodzaj wsiurów.
Pewnie kolejny ukr który spierdolił z UPAdliny zamiast bronić tego
ty byś pisolandu bronił własnym cycem
ty byś pisolandu bronił własnym cycem
Tępaku zajebany, kraju czy władzy bronisz? Rurkowe spedalone pokolenie potrzebuje wpierdolu, bo zmierza to w złą stronę.
Wstawiający post zapomniał dodać jednego szczegółu. Kierowca narodowości ukraińskiej. I to by było na tyle.
Źródło
Taaa...
"Zapomniał"...
Wstawiający post zapomniał dodać jednego szczegółu. Kierowca narodowości ukraińskiej. I to by było na tyle.
Źródło
Ale zes ruska onuca zablysnela i mi zaimponowala w tym momencie. Fakt ten zmienia cala historie o 180 stopni.
A4 prowadzi przez podlasie? czy "chopy" w Polskę pojechali?
a jak oni mieli mu kurwa pomóc? wpaść w locie przez okno jak james bond i przejąć kierownice?
Abordaż mogli zrobić
Ale zes ruska onuca zablysnela i mi zaimponowala w tym momencie. Fakt ten zmienia cala historie o 180 stopni.
Dobra, spokojnie, jest też artykuł dla obciągaczy banderowskich kutasów. W tytule "obcokrajowiec" - namasce.pl/pijany-kierowca-tir-a-sial-zagrozenie-na-autostradzie-a4-ob...
Źródło
jakim cudem twój komentarz jeszcze nie został usunięty ??
jakim cudem twój komentarz jeszcze nie został usunięty ??
A jakim cudem nikt nie poddal cie jeszcze przymusowej eutanazji?
Polskie wsiury za kierownicą niestety intelektem i kulturą też nie grzeszą. Wieśniaki w dupe jebane nauczyły by się chociaż po polsku mówić...
Szkoda tylko właściciela który jest stratny w chuj.
Jeśli to upaiński dostawczak, to osrał go pies, natomiast jeśli to własność polskiego Janusza biznesu, to bardzo kurwa dobrze. Nie trzeba było zatrudniać upaińskiego pijaczyska za pół darmo, to nie był by w plecy jakieś 25+ koła. Chciał cwaniak lepszy zyskk, to ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów