I tak miał szczęście
I tak miał szczęście
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No cóż, to jest Polska i tu się pije...
Krew się gotuje na taki widok. Szczęście w nieszczęściu, że tylko tak się skończyło.
A my materiał na Harda
Uważaj, żeby z Ciebie jakiś idiota kiedyś nie zrobił materiału na harda. Dopiero się będziesz cieszył
Kompletnie nie rozumiem o czym myślą ludzie robiąc takie rzeczy.
Powtórzę się po przedmówcach: chuj w dupę i kamieni kupę temu, kto to filmował. Nawet, jeśli był jakiś kurwa wychudzony, to wystarczyłoby zajść pijanego od strony pasażera, siup na szczupaka i zajebać kluczyki ze stacyjki. I niech się w dupę ugryzie, ale póki policja nie przyjedzie, to on może sobie co najwyżej piechotą pójść. Zresztą jak jechał takim zygzakiem, to raczej chodzić już nie umiał.
Krew się gotuje na taki widok. Szczęście w nieszczęściu, że tylko tak się skończyło.
GDYBY pijus pierdolony stał i grzecznie czekał - ok, wtedy Twoje zarzuty byłyby zasadne. Tyle, że on był zdecydowany jak kobieta na zakupach - ruszał, hamował. Ja też bym nic nie zrobił, bo nie wiem, czy taki kutas nie ruszy z kopyta. Samochodem też nie bardzo jest jak go zajechać - ogromne ryzyko, że takiemu pijanemu pojebowi włączy się tryb Rambo i zachce mu się taranować - a jeżdżę samochodem dobrej klasy, na który dość długo zbierałem i nie zamierzam go narażać dla wątpliwej przyjemności zatrzymania takiego skurwysyna, który pewnie OC nie ma.
Nie ogarniam!
Dlaczego operator kamery mając dużo czasu na skrzyżowaniu nie podbiegł do tego pijusa i nie wyciągnął go za szmaty z samochodu tylko czekał jak taki osioł na dalszy ciąg wydarzeń. Pierdlony poszukiwacz sensacji. Co ZA LUDZIE! Przecież gdyby na tej krzyżówce ktoś zginął to operator miałby moralniaka na całe życie, że nie zapobiegł tragedii
jakby wszyscy tak mysleli jak ty, to bysmy harda nie mieli.
Powtórzę się po przedmówcach: chuj w dupę i kamieni kupę temu, kto to filmował. Nawet, jeśli był jakiś kurwa wychudzony, to wystarczyłoby zajść pijanego od strony pasażera, siup na szczupaka i zajebać kluczyki ze stacyjki. I niech się w dupę ugryzie, ale póki policja nie przyjedzie, to on może sobie co najwyżej piechotą pójść. Zresztą jak jechał takim zygzakiem, to raczej chodzić już nie umiał.
Uważaj, żeby z Ciebie jakiś idiota kiedyś nie zrobił materiału na harda. Dopiero się będziesz cieszył
Widziałeś kiedyś jak najebany w trzy dupy, który nie jest w stanie podnieść kieliszka nagle wstaje i się zajebiście napierdala z kilkoma innymi? W napadzie białej gorączki mógłby zajbać kierowcę busa.
Za dużo się filmów naoglądali co niektórzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów