Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za pierdolony biały rycerz myślałem ze te pojeby już dawno wyginęły
dziadek elegancko zmywał naczynia a ten chuj mu wypierdolił "lampę" w jego własnym mieszkaniu .....spoko dziadzio wytrzeźwieje trochę łebek poboli, ale żonka z synalkiem już będą musieli sami zapierdalac na siebie
dziadzio powinien jeszcze pójść do sadu i oskarżyć cipe o napaść
tak na marginesie ktoś w tak napierdolony jest jeszcze w stanie nad kimś się znęcać?
"Synek" taki całkiem biały raczej nie jest. Mamuśka albo się puściła ze smotruchem, albo sama białe ma tylko wnętrze dłoni.
Współczuję trudnego dzieciństwa. Mój starszy nigdy ani na nas, ani na matkę ręki nie podniósł.
A co do filmu - baby są wredne i bardzo pazerne. Czasem skarżą się, że mąż czy partner się znęcał aby dostać rozwód i alimenty. A tutaj synek jeśli na gorącym go nie złapał to poniesie konsekwencje białorycerstwa. No ale może lubi w dupę od kolegów z celi...
Kiedyś i ja odebrałem taką wiadomość od siostry, że ojciec naklepał matce. Miałem chyba 22 lata jak spadł na mnie obowiązek "uratowania" swojego rodzica. Założyłem skórzane rękawiczki, żeby nie czuć jego skóry. Przyjechałem do mieszkania, kazałem mu wstać z fotela i wymierzyłem swoją sprawiedliwość.
Pech chciał, że jak byłem w akcji to usłyszałem jak matka mówi do siostry przez telefon "chyba przesadziłaś". Później okazało się, że matka ściemniła siostrze, że ojciec ją bije. Ta zadzwoniła do mnie bym matkę ratował. Na końcu ja dźwigam w sobie ten ciężar, że naklepałem niesprawiedliwie tacie.
Dla tego wbijam w tych wszystkich prawilniaków, którzy mówią że matka to świętość itp.
Kiedyś i ja odebrałem taką wiadomość od siostry, że ojciec naklepał matce. Miałem chyba 22 lata jak spadł na mnie obowiązek "uratowania" swojego rodzica. Założyłem skórzane rękawiczki, żeby nie czuć jego skóry. Przyjechałem do mieszkania, kazałem mu wstać z fotela i wymierzyłem swoją sprawiedliwość.
Pech chciał, że jak byłem w akcji to usłyszałem jak matka mówi do siostry przez telefon "chyba przesadziłaś". Później okazało się, że matka ściemniła siostrze, że ojciec ją bije. Ta zadzwoniła do mnie bym matkę ratował. Na końcu ja dźwigam w sobie ten ciężar, że naklepałem niesprawiedliwie tacie.
Dla tego wbijam w tych wszystkich prawilniaków, którzy mówią że matka to świętość itp.
Po pierwsze to mogl byc zwykly przydupas matki, nie ojciec.
Po druge jak jestes taki pierdolniety zeby po jednej plotce napierdolic ojcu, znajac go 22 lata to "wbijaj" w siebie dzbanie....Skoro nie znasz matki, siostry i ojca oraz czego sie po nich spodziewac, to albo byles w spiaczce przez 20 lat albo masz czarne IQ
Po trzecie nie wierze ze ktos moze byc tak pierdolniety, wiec nie kupuje tej calej historyjki wymierzania kary w czarnych rekawiczkach....za duzo filmow sie nagladales
Niezły duecik miałeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów