📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
takiej zbieraniny prawdziwkow w jednym miejscu dawno nie slyszalem
U nas koleś stracił prawko, bo samochodem ciotki chciał zaszpanować i podjechać 50m !! do sklepu, tak się złożyło, że akurat psiarnia wyjechała i go jebli
jak na moje to sprawa prosta, jedzie najebany, wjeżdżasz w typa i hajs się zgadza
ten filmik mi przypomina pare rzeczy...
atmosfera w środku jak murzyni w Afryce.. dziwne odgłosy, krzyki, entuzjazm, zę widza nawalonego gościa za kółkiem i nic z tym nie robią To jak w chinach.. ktos przejdzie małe dziecko na ulicy i tak zostawi i ono sobie lezy tydzień/dwa same bluźnierstwa które przypominały mi krzyki murzynów <czytaj - małp> w czasie walki MMA na środku ulicy gdzieś w hameryce
Nie wiem czemu to nie oni zadzwonili na policję ? Jak zobacza bitego i okradanego na ulicy tez będą to nagrywac przez 6 minut ? Gdy bicie i okradanie bedzie trwało z 30s ale będzie stał dalej i nagrywał bo w koncu sie wykrwawia <tutaj mozna porównać to do jazdy po pijaku na powyższym filmiku>.
I nie żeby coś ale racja - nie lubię murzynów <nie wiem czemu..> i ludzkiej obojętności i podniecania się gdy komuś dzieje się krzywda <tak jak w tym przypadku krzywda mogła się stać każdemu uczestnikowi ruchu którego mijał ten wesoły samochód>.
Nie ma piwa bo nie zasługuje.
atmosfera w środku jak murzyni w Afryce.. dziwne odgłosy, krzyki, entuzjazm, zę widza nawalonego gościa za kółkiem i nic z tym nie robią To jak w chinach.. ktos przejdzie małe dziecko na ulicy i tak zostawi i ono sobie lezy tydzień/dwa same bluźnierstwa które przypominały mi krzyki murzynów <czytaj - małp> w czasie walki MMA na środku ulicy gdzieś w hameryce
Nie wiem czemu to nie oni zadzwonili na policję ? Jak zobacza bitego i okradanego na ulicy tez będą to nagrywac przez 6 minut ? Gdy bicie i okradanie bedzie trwało z 30s ale będzie stał dalej i nagrywał bo w koncu sie wykrwawia <tutaj mozna porównać to do jazdy po pijaku na powyższym filmiku>.
I nie żeby coś ale racja - nie lubię murzynów <nie wiem czemu..> i ludzkiej obojętności i podniecania się gdy komuś dzieje się krzywda <tak jak w tym przypadku krzywda mogła się stać każdemu uczestnikowi ruchu którego mijał ten wesoły samochód>.
Nie ma piwa bo nie zasługuje.
Tu macie info z pościgu "pijanego":http://minskmaz.com/news/bohater-filmiku-z-poscigiem-nie-byl-pod-wplywem-alkoholu
Ale chłopaki macie wschodni akcent .. inteligencja wysoka skoro takie nawiewy "pokombinowane" byle tanio. Chłopom na remizie sie pochwalić że zrobione małym kosztem haha
Dobrze że złapali tego jełopa, piwko ! Komentarz lepszy niż na TVP !
No i się później okazało, że koleś nie miał nawet grama alkoholu we krwi! Filmik fajny ale olbrzymi kutas w dupe za brak jakiejś reakcji typu telefon na policję. Dobrze, że skończyło się tak jak się skończyło bo mogło być duuuuuuużo gorzej... Już widzę ile z tego picanto zostałoby po zderzeniu z autobusem albo tirem.
ozarimielin napisał/a:
@up, prawdziwi sadole nie dzwonią na policję tylko liczą na konkret rozpierdol, trupy, fruwające nowrodki i cały czas przy tym dzielnie nagrywają. ryzykują swoje fury abyśmy mieli dobre ujęcie.
piwko za fruwające noworodki
ktoś musiał zadzwonić ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów