Trzeba przyznać, że wytrzymały z niego skurwiel.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a żeby tak się te wszystkie niebieskie skurwysyny od tego gazu podusiły.
Może to był środek na owady a nie gaz pieprzowy, ta fujara pomyliła pojemniki i ot co
pomimo tego ze jest nacpany/pijany nadal zachowuje sie kulturalnie. Kontaktuje i chce wspolpracowac - poprostu nie chcial zeby zabrali go na siłe. Piwo.
ten wasz wytrzymały skurwiel jest na PCP. Filmik z dokumentu. elo
czytam te komentarze internetowych napinaczy którzy styczność policji mieli tylko w trzynastym posterunku to brakuje mi słów. Każdy się napina do momentu gdy mu kilku typa zgwałci i pobije żonę matkę albo córkę. Albo jak się trafi jakiś popie... świr który będzie nękał Ciebie albo Twoją rodzinę to wtedy będziesz 3 razy dziennie na komisariacie błagał policję o reakcję.
ps.
To społeczeństwo sięga dna, no ale czego się spodziewać jak idolami dzisiejszej młodzieży są zespoły typu firma.
ps.
To społeczeństwo sięga dna, no ale czego się spodziewać jak idolami dzisiejszej młodzieży są zespoły typu firma.
Kaszysz napisał/a:
czytam te komentarze internetowych napinaczy którzy styczność policji mieli tylko w trzynastym posterunku to brakuje mi słów. Każdy się napina do momentu gdy mu kilku typa zgwałci i pobije żonę matkę albo córkę. Albo jak się trafi jakiś popie... świr który będzie nękał Ciebie albo Twoją rodzinę to wtedy będziesz 3 razy dziennie na komisariacie błagał policję o reakcję.
ps.
Nie chce tu nikogo bronić a w szczególności tych pół mózgów z firmy czy jak to tam się zwą ale ty to kto jesteś jak nie szeroko rozumiana młodzież?
Mogli jeszcze do niego zacząć strzelać, przecież miał przewagę ich było tylko 10 a on sam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów