Od rana nic nie piłem - zarzekał się mężczyzna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
wielkie mi halo może mały miał dziś urodziny i najpierw ojciec wypił zdrowie malucha a teraz jada do mc donalda
@the_end
To patrz, jak kobieta uderzy faceta, to ok, a jak odwrotnie to od razu hejt na chłopa. To też zauważasz, czy klapki na oczach Ci się otwierają wybiórczo?
To patrz, jak kobieta uderzy faceta, to ok, a jak odwrotnie to od razu hejt na chłopa. To też zauważasz, czy klapki na oczach Ci się otwierają wybiórczo?
@the_end
Bo to od siły uderzenia zależy. Skomplikowane, nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów