Reakcja pijawki po wrzuceniu jej do wody użytej do siszy. Miło będzie jeśli ktoś ze znajomością rosyjskiego przetłumaczy słowa pana naukowca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pijawkę zwyczajnie krew zalała, jak pogorszyły się jej warunki życia.
Cos pierdzieli ze w tej brzydkiej wodzie jest 20% tabaki czyli tyle ile przecietnie w organizmie. To co sie dzialo z ta pijawka ma odzwierciedlac to co dzieje sie podobnie w ludzkim organizmie. tak zrozumialem.
Jaki sadysta znęca się nad pijawką!!! OOOooo Nieeee
w Polsce by go internauci wyśledzili i dostał by 2 lata dożywocia .
w Polsce by go internauci wyśledzili i dostał by 2 lata dożywocia .
Ostry- gratuluję, rzeczowo przetłumaczyłeś.
A tak ogólnie- pijawka tak zareagowała, ze względu na szkodliwe działanie dużego stężenia nikotyny. Kiedyś było przeprowadzone podobne działanie, przy czym obiektem doświadczalnym był gołąb, któremu podano nikotynę w formie inijekcji. Natychmiastowe zejście.
Z tego co pamiętam z biochemii i fizjologii, to w skrócie- nikotyna jest alkaloidem mającym znaczny wpływ na aktywność neuroreceptorów i powoduje szereg ciekawych przemian. Jednak w zbyt dużym stężeniu powoduje porażenie ośrodka oddechowego- i wtedy jest kuku.
Dalej nie będę pisał- każdy zainteresowany może doczytać w necie.
A tak ogólnie- pijawka tak zareagowała, ze względu na szkodliwe działanie dużego stężenia nikotyny. Kiedyś było przeprowadzone podobne działanie, przy czym obiektem doświadczalnym był gołąb, któremu podano nikotynę w formie inijekcji. Natychmiastowe zejście.
Z tego co pamiętam z biochemii i fizjologii, to w skrócie- nikotyna jest alkaloidem mającym znaczny wpływ na aktywność neuroreceptorów i powoduje szereg ciekawych przemian. Jednak w zbyt dużym stężeniu powoduje porażenie ośrodka oddechowego- i wtedy jest kuku.
Dalej nie będę pisał- każdy zainteresowany może doczytać w necie.
To ja mam fajnego suchara...
Rosyjscy naukowcy odkryli, że jak zmieścisz całe powietrze świata w jednym pudełku o wymiarach 1cm/1cm/1cm, to te pudełko będzie wielkie, że ja pierdole!
Rosyjscy naukowcy odkryli, że jak zmieścisz całe powietrze świata w jednym pudełku o wymiarach 1cm/1cm/1cm, to te pudełko będzie wielkie, że ja pierdole!
Różnica pomiędzy kobietą, a pijawką?
- pijawka jak się wykrwawi to umiera...
- pijawka jak się wykrwawi to umiera...
@twojamatkajestgruba to że alkohol i nikotyna są legalne nie znaczy, że nie są narkotykami. Oba są używane żeby uzyskać odlot mimo, że mają negatywny wpływ na ludzki organizm. Dlatego rozwalają mnie ludzie, którzy są twardo przeciw narkotykom, a sami piją i palą...
lepszy efekt był jak z kolegami popsikaliśmy ślimaka, gazem pieprzowym : D zaczął się topić
MilkyWayPL napisał/a:
To ja mam fajnego suchara...
nie, te pudelko bedzie mialo 1/1/1 cm
Film jest bez sensu podobnie jak porównanie. Nie ma co porównywać układu nerwowego pijawki do układu nerwowego człowieka. Nie mówiąc już o rozmiarze organizmu itd. Gdyby człowiek byłby wielkości yakiej pijawki to i łyk alkoholu by go zabijał w czasie krótszym od sekundy. Ludzie, myślcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów