📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@Parzo
Może i to nie moje czasy ale łezka się kręci w oku na myśl o B-Grupach. Ja kocham Peugeota 205 turbo 16. Nie powiem, B-Grupy zebrały sporo ofiar, ale te Samochody chyba są tego warte. To była prawdziwa jazda a nie to co teraz nazywają WRC. Jeszcze kilka lat temu było na co popatrzeć, a dziś... niewarte pisania....
Może i to nie moje czasy ale łezka się kręci w oku na myśl o B-Grupach. Ja kocham Peugeota 205 turbo 16. Nie powiem, B-Grupy zebrały sporo ofiar, ale te Samochody chyba są tego warte. To była prawdziwa jazda a nie to co teraz nazywają WRC. Jeszcze kilka lat temu było na co popatrzeć, a dziś... niewarte pisania....
oj jaka szkoda nikt w komentarzach jeszcze piwa nie dostał
No jedzie sobie i co z tego? Słaby jest, ja tą trasę przejeżdżałem 10 sekund szybciej na suzuki escudo.
kur*a, tam jakies polne drogi sa rowniejsze od naszych tzw 'asfaltowych"...
@nanab
na playstation się nie liczy.
Cholera wiedziałem że ktoś napisze "lol a ja na plejstejszyn jerzdrze szybciei omg n00b"
Cóż, uroki podstawówki (gimnazjum)
Cóż, uroki podstawówki (gimnazjum)
to jest potwór ~1000 koni przy wadze ~850KG (każda strona inaczej podaje więc w przybliżeniu)
creepa napisał/a:
@nanab
A pisałem coś o plejstejszyn?
fejzez napisał/a:
to jest potwór ~1000 koni przy wadze ~850KG (każda strona inaczej podaje więc w przybliżeniu)
Tani tez nie jest (2500000Cr?)- żeby na niego zarobić musiałem zajeździć ze dwa skyline.
Jaja ze stali to mają Ci co stoją na zakrętach.
w 2:34 widać czyste skurwysynstwo straży miejskiej! Żeby postawić radar przypominający człowieka robiącego zdjęcia! Do tego na wyścigach!
P.S. Przynajmniej mógł mu ktoś mrugnąć żeby zwolnił. gdzie ta ludzka życzliwość ?
P.S. Przynajmniej mógł mu ktoś mrugnąć żeby zwolnił. gdzie ta ludzka życzliwość ?
Wielu myśli że escudo było na Pikes peak najszybsze. Wielu się myli. Według mnie najszybsza była celica pikes peak. Macie link do artykułu
forumsamochodowe.pl/toyota-celica-pikes-peaknajszybsza-rajdowka-w-hist...
Zapomniałem o linku do toyoty na yt
youtube.com/watch?v=b5WfSZBPosI
Tutaj w goodwood
forumsamochodowe.pl/toyota-celica-pikes-peaknajszybsza-rajdowka-w-hist...
Zapomniałem o linku do toyoty na yt
youtube.com/watch?v=b5WfSZBPosI
Tutaj w goodwood
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów