📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiedziałem, że gdzies już widziałem coś podobnego
Piła jak rasputin - lubi rżnięcie, robi to dobrze, rżnie wszystko i ma imponujące warunki
nikomu nóg nie upierdoliło - nie ma piwa
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Dzięki tej maszynie rozjebiemy naszą planetę jeszcze szybciej
Niema czegoś co się nie pierdoli. To gówno się spierdoli prędzej czy później. Chyba byś musiał ciąć umysłem te drzewa, chyba że Ciebie popierdoli
Free Tekno man.
Ładna piła, ale nie tak wszechstronna jak harvestery.
Tak te maszynki działają.
Mamy kilka takich w Polsce, ale na większą skalę się nie przydają - nie wycina się u nas takich dużych połaci lasów jak w Skandynawii, Rosji czy USA, robi się raczej dużo małych patelni albo teren jest tak ciężki (góry), że coś takiego by tam nie wjechało. Do tej pory bardziej opłacalne jest wysłanie tam kilku ludzi z piłą i ciągnikiem albo nawet z koniem (ze stoków nic innego od konia nie ściągnie tego na drogę).
Możecie mi wierzyć, piłem ze specjalistą.
Tak te maszynki działają.
Mamy kilka takich w Polsce, ale na większą skalę się nie przydają - nie wycina się u nas takich dużych połaci lasów jak w Skandynawii, Rosji czy USA, robi się raczej dużo małych patelni albo teren jest tak ciężki (góry), że coś takiego by tam nie wjechało. Do tej pory bardziej opłacalne jest wysłanie tam kilku ludzi z piłą i ciągnikiem albo nawet z koniem (ze stoków nic innego od konia nie ściągnie tego na drogę).
Możecie mi wierzyć, piłem ze specjalistą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów