Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edek_kotek napisał/a:
Fejk, kto o zdrowych zmysłach filmuje ścinanie drzewa?
Somsiad wiedział że bohater nie da rady i coś odjebie.
A mógł użyć głowy jako klina do popchnięcia drzewa we właściwą stronę
Mógł sobie najpierw klina wyciąć, to by mu nie zwaliło na łeb.
On nawet nie próbował nacinać tak żeby poleciało w stronę w którą chciał. Zanim się zabierać za takie ryzykowne wycinanie drzew, to już lepiej się trochę poduczyć, nawet przez internet.
edek_kotek napisał/a:
Fejk, kto o zdrowych zmysłach filmuje ścinanie drzewa?
Każdy, kto wie, że ma sąsiada półidiotę z potencjałem na półinwalidę
Przecież widać logo LiveLeak, dlaczego nie sp🤬alał jak mu się wyświeyliło w rogu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie