Ma jeszcze dwie szanse do wykorzystania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ma jeszcze dwie szanse do wykorzystania
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kuba6969masochista napisał/a:
Kolejna głupia kurwa co myśli, że 500+ to tylko dla patologi idzie.
Ja odpowiem mimo wszystko z kulturą, mam nadzieję, że nie będziesz miał pod kopułą z tego powodu zwarcia i jakoś z tego wyjdziesz. Wskaż mi proszę gdzie napisałem cokolwiek o patologii. Odniosłem się tylko i wyłącznie do kwestii gospodarki, na którą życie na kredyt nie ma jebanego prawa wpłynąć dobrze, czego przykłady mieliśmy już w historii. Mam nadzieję, że zachowasz się jak biały człowiek honoru i przeprosisz za swoją kretyńską nadinterpretację. Oczywiście, że pieniądze trafiają też do potrzebujących, sęk w tym, że są potrzebującymi nie bez przyczyny. Nie jest trudno połączyć te wątki, spróbuj.
polakwrocek napisał/a:
Najbardziej mnie bawią pedałki z ogolonymi nogami i laleczki na utrzymaniu rodziców. Mieszkano , samochodzik na uczelnię 30 lat na słoiczkach od mamusi.
"Szlachta nie pracuje" Nazywa 500zł jałmużną. A jakoś jak już laleczkę któryś 5-10-20 partner zapłodni to bierą co rząd daje.
Dla ludzi pracujących już przed 18 rokiem życia pieniądz to pieniądz.
PO dawało 25 złotych zasiłku na dziecko. TO BYŁA KURWA JAŁMUŻNA* !
No a tutaj żadnego argumentu, więc też nie mam się do czego odnieść. Nie trafiłeś, nie jestem opisaną przez Ciebie osobą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów