Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może mnie bić i poniżać taka Pani, pewnie ostra w łóżku, ale co ja am wiem... idę się kompac bo mama z wanny krzyczy że dla nas tylko wody cieplej zostalo
po kąpieli jeszcze pewnie ci wali konia " na dobry sen"kurwa z niej i tyle.Wiesz jakie jest moje marzenie?Być esesmanem-likwidować takie wytwory jak ty.
A ja tam bym chciał, żeby mecze wyglądały tak zawsze, czyli że nie ma czegoś takiego jak faul, kiedy Neymara kopnęli w paluszek i już rzuty wolne. A taki chuj. Wchodzisz na boisko i wszystkie chwyty dozwolone, jedyna reguła, że nie więcej niż 3 na jednego i nie kopiemy/skaczemy po głowie powalonego (no chyba że grają czarnuchy, to wszystko dozwolone )
Zainteresuj się hokejem. Chyba jedyny obecnie sport bez murzynów i przepłaconych gwiazdeczek. poza tym jest po prostu zajebisty.
Piłkarz, który stwierdził, że jednak jako aktor będzie mógł zagrać więcej minut niż jako piłkarz.
Piwko dla Vinniego
organizatorzy się nie spisali
Jebana kurwa. Są zasady to się ich przestrzega. Mam nadzieję, że dziwka skończyła naćpana gdzieś w zawszonym zaułku.
Nie. Faul to też element gry. Jeżeli uda się wyeliminować kluczowego zawodnika np. Łamiąc mu rękę. Zyskujemy przewagę.
A ja tam bym chciał, żeby mecze wyglądały tak zawsze, czyli że nie ma czegoś takiego jak faul, kiedy Neymara kopnęli w paluszek i już rzuty wolne. A taki chuj. Wchodzisz na boisko i wszystkie chwyty dozwolone, jedyna reguła, że nie więcej niż 3 na jednego i nie kopiemy/skaczemy po głowie powalonego (no chyba że grają czarnuchy, to wszystko dozwolone )
Istnieje taki sport - myślę że by Cię zainteresował. Nazywa się Fight Football.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów