Chłopaki wymiatają w klatce turniej 1 na 1
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
0:00 Zwart Licht - Backup Staat Klaar
3:25 Zwart Licht - Duptrip
6:25 Gym Class Heroes - New Friend Request
Nie ma za co
3:25 Zwart Licht - Duptrip
6:25 Gym Class Heroes - New Friend Request
Nie ma za co
matik1993 napisał/a:
To nie żaden turniej, tylko coś w stylu "kto zabierze piłeczkę murzynowi, dostanie bilet na występ jego rodziny"
"Nieźle kolesie wymiatają...backspace <---- małpy trololol czarne trololol " Typowe zachownie zwierząc z sadola
żeby polscy pilkarze mieli taka technike jak ci freestylowcy tobyśmy mogli spac spokojnie na euro a tak nas znowu wydymaja
@pieto90 już mnie wkurwia ten wasz rasizm, Twój i wszystkich co Ci piwa wystawili
tak w ogóle to się dziwię, że sadistic.pl jeszcze funkcjonuje z tą ilościa nienawiści rasowej
tak w ogóle to się dziwię, że sadistic.pl jeszcze funkcjonuje z tą ilościa nienawiści rasowej
Ja nie jestem rasistą ale asfalt musi leżeć... i tyle na temat rasizmu
W klatce? Raczej w kojcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów