Jerzy Janowicz pokonał, mistrza olimpijskiego i triumfatora US Open, Andy'ego Murraya.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fajne zmaganie, ale nasuwa się jedno pytanie - czemu czarny sędziuje białych?
Trochę przeginacie z tym wychwalaniem Janowicza. Fajnie ,ze wygrał do tego Polak i w ogóle, ale jego gra wcale dupy nie urywała. Wygrał tylko dzięki niedyspozycji przeciwnika. Z Berdychem już nie da rady tak łatwo wygrać.
Wreszcie coś dzieje się w polskim tenisie. Może Janowicz będzie następcą Fibaka ?
Super, gratulacje!
Super, gratulacje!
furion napisał/a:
@mare30ks
Masz z tym jakiś problem ? Ja osobiście interesuje się tenisem, tyle że nie Polskim ale bardziej takimi postaciami jak Nadal Federer kiedyś Agassi, Sharapova. Ale nie wiedziałem że jest ktoś taki jak Jerzy Janowicz, ale jak będzie grał, będę wiedział że warto mu pokibicować. Daj sobie spokój hejterze.
Ty interesujesz się postaciami, które wymieniłeś, a nie tenisem. Ja się tenisem interesuję średnio a o Janowiczu słyszałem i pewnie wielu innych, których ty nie znasz a podobno się interesujesz. Parę nazwisk z wikipedii każdy potrafi wymienić Ciekawe czy jako osoba interesująca się tenisem kojarzysz ludzi pokroju McEnroe, Becker, Sampras (któy swego czasu toczył niesamowite pojedynki z Agassi'm).
I przykładaj trochę większą wagę do interpunkcji bo "Nadal Federer kiedyś Agassi" dla laika zabrzmi tak że Federer kiedyś nazywał się Agasii a myśli o kolejnej zmianie nazwiska ale póki co nadal nazywa się Federer...
@ furion
zwracam uwage na powszechnie panujacy zwyczaj w pl a mianowicie mode na sport gdzie jakis polak odniesie zwyciestwo, zaraz pojawi sie cale mnostwo specow od tenisa ktorzy wiedza na jego temat wszystko i nawet zagraliby lepiej niz typ w tv ale nie chce im sie wstac z kanapy.
a ty mi tu kurwa z jakims hejterem wyskakujesz
zwracam uwage na powszechnie panujacy zwyczaj w pl a mianowicie mode na sport gdzie jakis polak odniesie zwyciestwo, zaraz pojawi sie cale mnostwo specow od tenisa ktorzy wiedza na jego temat wszystko i nawet zagraliby lepiej niz typ w tv ale nie chce im sie wstac z kanapy.
a ty mi tu kurwa z jakims hejterem wyskakujesz
na chuj oglądam, i tak się nie znam na tenisie.
piotrekz03 napisał/a:
na chuj oglądam, i tak się nie znam na tenisie.
Ja tak samo. Wygrał i dobrze... ale na chuj drążyć temat?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów