Mają fajną robotę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Genialne 2:43 do 3:08 F/A 18 w malowaniu udającym radzieckiego "agresora"
Powiem tak , gdy gralem w BF3 zainspirowala mnie w nim misja z udzialem takiego mysliwca(niestety nie wiem jaki). Mysle sobie , ze to fajna robota lecz niebezpieczna. Sam chetnie bym sie takim przelecial , ale wiecie ja jako zwykly dorosly chlop nie mam pieniedzy nawet na jeden lot. Fajnie ze poajwil sie taki filmik.
Masz piwo takie swieze ze sklepu z lodowy :]
Masz piwo takie swieze ze sklepu z lodowy :]
@supersadysta2225 F-18 super hornet
Ten kawałek był też podłożony pod filmik z wingsuitem.Pasuje jak ulał
Ten kawałek był też podłożony pod filmik z wingsuitem.Pasuje jak ulał
U mnie w mieście remontują samoloty i ostatnio jak byłem w pracy to oblatywali maszyny po remoncie... I tak se myśle ja zapierdalam jak beduin na dole, a taki pilot sobie lata wolny i nikt mu nie pierdoli jak ma latać, bo on wie najlepiej jak to robić, tylko leci i ewentualnie słucha kiedy ma lądować... Praca, a praca...
te splywajace krople po kokpicie na poczatku przypominaja skok w nadpstrzestrzen w sokole milenium
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów