Super sztuczka kurwo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chujowe. Jakby zajebał jej nożem w łeb to materiał byłby na hardzie. Wiedząc że jej nie zajebie jakoś smutno się to oglądało.
Dziękuje.
Po drugiej stronie paletki ma przyczepione noże. Potem je tylko obraca, widać najpierw czarny kolor paletki a potem czerwony.
Dziękuje.
myślałem ze jej nożem w pysk rzucił, szczęka mi opadła, ale zaraz ją pozbierałem jak wypluła piłeczkę
@Kakajetto jakim trzeba być idiotą żeby nie zrozumieć tak idiotycznego sarkazmu?
Ciekawe ile dziewczyn wczesniej zabil az wkoncu wyszedl mu ten numer
A piłeczkę trzyma w mordzie od samego początku filmiku, albo ma taki krzywy ryj.
Fake jak huj. Kręcone od tyłu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów