Bajka, która 20 lat temu była dla nas zupełnie normalną bajką. Obejrzyjcie ją dzisiaj i sie nie zaśmiejcie..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
ander000
"ale lasuje mózg, ze tez dzieci się na tym wyhowują"
nie widze tu nic negatywnego w tej bajce tak samo jak w bolku i lolku reksiu itp. w porownaniu do chlamu z cartoonnetwork) ktorego jestes zazartym fanem (wnioskuje po emotce)..
"ale lasuje mózg, ze tez dzieci się na tym wyhowują"
nie widze tu nic negatywnego w tej bajce tak samo jak w bolku i lolku reksiu itp. w porownaniu do chlamu z cartoonnetwork) ktorego jestes zazartym fanem (wnioskuje po emotce)..
a mi jest po prostu żal dzisiejszych dzieci, że obecna telewizja zaśmieca ich pokemonami i wieloma innymi g*wnami. Kto jeszcze pamięta te czasy kiedy czekało się całe popołudnie na godzine 19, włączało tvp 1, a jak leciał mecz na drugim kanale i szanowny tatus nie pozwalał dobranocki ogladac-ryk. Dobrze, że sa jeszcze odcinki niektórych bajek dostepne w necie. Ale ACTA już sie tym zaopiekuje
No bez przesady, to już 35 lat temu lepsze dobranocki oglądałem, Bolek i Lolek, Żwirek i Muchomorek, Zaczarowany ołówek, Rumcajs i Miś Koralgol
miś koralgol wielki cham, bo pół litra wypił sam, teraz smacznie sobie śpi, goła baba mu się śni
miś koralgol wielki cham, bo pół litra wypił sam, teraz smacznie sobie śpi, goła baba mu się śni
ja nie wiedzę tu nic śmiesznego, a jedynie debilizm
P.S. mi się mózg lasuje od niektórych komentarzy
tak się zastanawiam jakiej rasy będzie mieć Twoje dziecko mózg po tym jim jamie.
P.S. mi się mózg lasuje od niektórych komentarzy
Mi przypomina trochę, zresztą oglądałem jedno i drugie
ni chuja nie kumam tego klimatu
haha pamietam ta bajke:) a foka to jakas zgrzana jest:) not not not
Archiwum X.
W 2:35 ryba leży koło przynęty a po przybliżeniu (2 sekundy później) ryby już nie ma ;o
W 2:35 ryba leży koło przynęty a po przybliżeniu (2 sekundy później) ryby już nie ma ;o
Od kiedy to pingwin ryby wpierdala ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów