18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Pingwinek Pingu
vzk • 2012-01-24, 23:08
Bajka, która 20 lat temu była dla nas zupełnie normalną bajką. Obejrzyjcie ją dzisiaj i sie nie zaśmiejcie..
Zgłoś
mydelski 2012-01-25, 1:47 2
ander000
"ale lasuje mózg, ze tez dzieci się na tym wyhowują"

nie widze tu nic negatywnego w tej bajce tak samo jak w bolku i lolku reksiu itp. w porownaniu do chlamu z cartoonnetwork) ktorego jestes zazartym fanem (wnioskuje po emotce)..
Zgłoś
kaciux 2012-01-25, 2:18 1
a mi jest po prostu żal dzisiejszych dzieci, że obecna telewizja zaśmieca ich pokemonami i wieloma innymi g*wnami. Kto jeszcze pamięta te czasy kiedy czekało się całe popołudnie na godzine 19, włączało tvp 1, a jak leciał mecz na drugim kanale i szanowny tatus nie pozwalał dobranocki ogladac-ryk. Dobrze, że sa jeszcze odcinki niektórych bajek dostepne w necie. Ale ACTA już sie tym zaopiekuje
Zgłoś
vass 2012-01-25, 2:50 3
No bez przesady, to już 35 lat temu lepsze dobranocki oglądałem, Bolek i Lolek, Żwirek i Muchomorek, Zaczarowany ołówek, Rumcajs i Miś Koralgol
miś koralgol wielki cham, bo pół litra wypił sam, teraz smacznie sobie śpi, goła baba mu się śni
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-01-25, 7:38
ja nie wiedzę tu nic śmiesznego, a jedynie debilizm

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
owiec_mf 2012-01-25, 8:19
mój dzieciak codziennie ogląda pingu na polsat jim jam i rasuje sobie mózg
Zgłoś
nu3ns 2012-01-25, 10:42 2
spróbujcie sobie wyobrazic jak musialo wygladac nagrywanie dubbingu do tej bajki

I <3 Döner !
Zgłoś
HerPLemnus 2012-01-25, 10:57
@owiec_mf
tak się zastanawiam jakiej rasy będzie mieć Twoje dziecko mózg po tym jim jamie.
P.S. mi się mózg lasuje od niektórych komentarzy
Zgłoś
nordland88 2012-01-25, 11:15 14
Mi przypomina trochę, zresztą oglądałem jedno i drugie
Zgłoś
Andrev 2012-01-25, 12:04
ni chuja nie kumam tego klimatu

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
feelmore 2012-01-25, 12:14
pokeball zamiast splawika zajebiste
Zgłoś
c................1 2012-01-25, 12:54
haha pamietam ta bajke:) a foka to jakas zgrzana jest:) not not not
Zgłoś
KingOfEvil 2012-01-25, 12:56
Archiwum X.
W 2:35 ryba leży koło przynęty a po przybliżeniu (2 sekundy później) ryby już nie ma ;o

Zgłoś
dwakilo 2012-01-25, 13:11
Cały tydzień się na to czekało

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
mblbn 2012-01-25, 13:18
zajebisty voice acting
Zgłoś
r................0 2012-01-25, 13:39
Od kiedy to pingwin ryby wpierdala ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów