📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Prawie jak Catherine Gomez... queen of 4chan boxxy rules!
I ma miłą twarz, ktoś napisał, że by się jej przydał makijaż - absolutnie się nie zgodzę.
I ma miłą twarz, ktoś napisał, że by się jej przydał makijaż - absolutnie się nie zgodzę.
Jak znajdę oryginał tego? Znaczy pod jakim hasłem, bo się uśmiałam i chciałabym zobaczyć całość;]
Ona jest niedorozwinięta czy co? zachowuje się jakby miała jakiś zespół downa czy coś.
Ale sie widać dziewczyna przygotowywała do wypowiedzi bo chyba miała "przemowe" napisaną w Wordzie
Ale filmik dobry nie ma co
Ale sie widać dziewczyna przygotowywała do wypowiedzi bo chyba miała "przemowe" napisaną w Wordzie
Ale filmik dobry nie ma co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów