Krótka i miła dla ucha piosenka w wykonaniu kuców. Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
uladrakula napisał/a:
Tak przy okazji, może mi ktoś wytłumaczyć jak to się dzieje, że wśród fanów tej pedalskiej bajki są dorośli mężczyźni, którzy są w stanie bronić kucyków do śmierci?
Pedały kurwa...
W takim razie załóżmy , że posiadacie własne dzieci.
Zasiadacie na kanapie by obejrzeć ze swoim synem/córką "wieczorynkę".
Oglądasz i... Jesteś pedałem , jak i twoje dziecko.
Co do kucyków i "hejtu":
Ludzie polegają na "opinii" większości i mówią nie to co myślą , tylko mówią tak aby się przypodobac innym.
Zacznijcie logiczne myśleć bo aż nie chce mi się wierzyć , że 19-23 letnie chłopy wypisują takie bzdury.
Dziękuje i pozdrawiam drogich "sadystów".
Według was osoby które oglądają "bajki" są pedałami/gejami ?
W takim razie załóżmy , że posiadacie własne dzieci.
Zasiadacie na kanapie by obejrzeć ze swoim synem/córką "wieczorynkę".
Oglądasz i... Jesteś pedałem , jak i twoje dziecko.
Co do kucyków i "hejtu":
Ludzie polegają na "opinii" większości i mówią nie to co myślą , tylko mówią tak aby się przypodobac innym.
Zacznijcie logiczne myśleć bo aż nie chce mi się wierzyć , że 19-23 letnie chłopy wypisują takie bzdury.
Dziękuje i pozdrawiam drogich "sadystów".
Ja pierdolę. Wrzucajcie na sadola filmiki z kucykami, dziwcie się, że hejtują. Nie żebym coś do Was miał, ale serio, odpuśćcie sobie.
Gl0BaL napisał/a:
Kucyki są dla pedałów...
Jeśli są dla pedałow, to czemu my to oglądamy a nie Ty?
dlaczego oglądanie MLP jest wg. was pedalskie lub pedofilskie ??
to kurwa nie ma sensu
większy sens było by nazwać taką osobę zoofilem, bo wali konia do obrazków zwanych rule 34
Debile z was
to kurwa nie ma sensu
większy sens było by nazwać taką osobę zoofilem, bo wali konia do obrazków zwanych rule 34
Debile z was
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów