18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Co robią skoczkowie kiedy konkurs jest odwołany?

Akcja od 0:35 nie miałem czym wyciąć.
Z fb Piotrka
Cytat:

a jednak dało sie dziś skoczyć )) chodź skocznia troche nietypowa to i tak frajda była wieksza jak na normalnej skoczni:-))) było bardziej ekstremalnie:-))) i można powiedzieć, że to był jeden z lepszych skoków tutaj:-P chodź minimalnie spóźniony, ale co tam:-)))

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
m................3 2013-02-11, 4:24 1
Pewnie sie zalozyl z kumplami z deski: "kto nie skoczy po zakazie ten frajer"
Zgłoś
Pajoresko 2013-02-11, 15:24
jeloo napisał/a:

Kretynie... Wiesz co to znaczy ortografia?
Poza tym czemu nazywasz mnie kretynem? Uderzyłem w Twój czuły punkt? Masz jakieś kompleksy? Wyzywając innych czujesz się lepszym? Jesteś przypadkiem nołlajfa którego biją koledzy więc ma erekcję jak tylko kogoś pojedzie w internecie?

chciałeś być fajny...?

zapraszamy na samosię \o/
Zgłoś
Jab7kO 2013-02-11, 18:31
Widzisz jeloo, na co Ci to było ?
Zgłoś
B................B 2013-02-12, 8:34
Z FB Piotrka Żyły
"Harrachov zdobyty:-))) tragedii ni ma, ale do zajebi.... jeszcze troszke dluzej po rozbiegu trza bylo jechac. Teraz to juz jedziemy ale do domu:-)))) z mala przerwa na kfc, albo m trzeba wciac jakiego dobrego paputka:-))) ahoj:-P"

Uwielbiam tego goscia
Zgłoś
jeloo 2013-02-12, 11:33
Jab7kO napisał/a:

Widzisz jeloo, na co Ci to było ?

Że niby co? Jakbym się przejmował tym co ludzie o mnie piszą, to już dawno bym się powiesił. Ja mam swoje zdanie, oni swoje. Ja ich uważam za debili, oni mnie. Takie życie, ciekawe tylko czy byliby tak cwani w rzeczywistości. Ja nikogo nie obraziłem, jedynie zwróciłem uwagę na ortografię. Ba, gdybym był fanem Żyły to pewnie bym i mu zwrócił uwagę

Wiesz po czym odróżnić człowieka inteligentnego od debila? Debil zawsze obruszy się na zwrócenie uwagi, nawet jak nie jest skierowana przeciw niemu, czego masowy przykład mieliśmy tutaj, człowiek inteligentny wyciągnie wniosek. Myślisz, że taki Żyła by się obraził jakbym mu zwrócił uwagę na ortografię? Wątpię, ma dystans do siebie. Obraziliby się ludzie pokroju tych tutaj. Zresztą zauważyłem, że tak jest zawsze. Zwracasz komuś uwagę, a obruszają się Ci niezwiązani kompletnie z tematem
Zgłoś
B................B 2013-02-13, 10:35
Mówisz o ortografii a sam jej nie znasz
I dalej idziesz w zaparte ...
Synku CYTATÓW się nie poprawia więc komu zwracałeś uwagę i po co ?
Dociera DEBILU ?!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem